Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης είχε κρούσεις ακόμα και από Γαλλία και Πορτογαλία αλλά προτίμησε τους Πρωταθλητές Ελλάδας

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης είχε κρούσεις ακόμα και από Γαλλία και Πορτογαλία αλλά προτίμησε τους Πρωταθλητές Ελλάδας

Ο έμπειρος πορτιέρε είχε αρκετές κρούσεις από το εξωτερικό, ωστόσο είχε εξαρχής δείξει προτίμηση στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

5689882_1
Στα 33 του χρόνια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ και άλλοτε αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης - και βέβαια διεθνής με την Εθνική ανδρών - είχε μείνει ελεύθερος από τον Ιούλιο και είχε δεχθεί κρούσεις από αρκετές ομάδες στο εξωτερικό. Θα μπορούσε δηλαδή ακόμα και από τον Ιούλιο να είχε κλείσει σε σύλλογο στο εξωτερικό.

5689921-_1_

Ο Πασχαλάκης - που έχει πάρει ένα νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και στο σύνολο ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα - είχε συζητήσεις με αρκετές ομάδες στην Ευρώπη αλλά φαινόταν εξαρχής η διάθεσή του να πιάσει Λιμάνι. Είχε κρούσεις και επαφές με ομάδες όπως η Μαρσέιγ στη Γαλλία, η Μορεϊρένσε στην Πορτογαλία και η Κοπεγχάγη στη Δανία. Είχε επίσης δεχθεί την προσέγγιση ομάδων από την Τουρκία όπως της Τραμπζονσπόρ και Αλάνιασπορ αλλά και αραβικών συλλόγων όπως η Αλ Νασρ.

Κλείσιμο
5689887-_1_


Υπό μία έννοια και με τον χρόνο να... τρέχει και να υπάρχει η σχετική πίεση είχε μία δόση ρίσκου η αναμονή του αυτή. Παρόλα αυτά ο Πασχαλάκης έκλεισε εκεί που ήθελε, δηλαδή στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο 1+1 ετών και ενώ για αυτόν υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες από τη Super League. Ουσιαστικά δηλαδή τήρησε αυτή τη στάση αναμονής παρά τις προτάσεις που είχε για να συνεχίσει εν τέλει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης