Τσιτσιπάς: Προσκάλεσε τον Κύργιο να παίξουν ρεβάνς στην Ελλάδα

Τσιτσιπάς: Προσκάλεσε τον Κύργιο να παίξουν ρεβάνς στην Ελλάδα

Στο νέο επεισόδιο του Tennis Channel ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας δείχνει τις διακοπές του στην Ελλάδα αλλά δεν ξεχνάει την κόντρα με τον παλιό του φίλο

ts
Το 2022 ήταν δύσκολη χρονιά για την σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε από τον Αυστραλό τόσο στο Χάλε όσο και στο Wimbledon και η "μάχη" τους στο Λονδίνο έγινε θέμα συζήτησης για πολλές ημέρες όχι για το τένις που παίχτηκε αλλά για την συμπεριφορά τους.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσίασε το νέο επεισόδιο του Tennis Channel International που έχει τον γενικό τίτλο "Dear Fans" και το θέμα του είναι οι διακοπές του στην Ελλάδα. Κάνει βουτιές από σκάφος, παίζει γκολφ και διασκεδάζει με τον ήλιο και την θάλασσα. 

Κλείσιμο
Μέσω του βίντεο κάλεσε και τον Κύργιο να παίξουν στην Ελλάδα τη ρεβάνς για τις ήττες του: «Nick Kyrgios, σε προκαλώ να έρθεις εδώ, παίζουμε ρεβάνς. Κύριε Κύργιο, έλα στο Costa Navarino, θα ήθελα έναν αγώνα εκδίκησης και όχι κουβέντα αυτή τη φορά»!

kyrgips


Ο Νικ Κύργιος φυσικά που το 2019 έπαιζε μαζί στο διπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά αποδέχτηκε την πρόσκληση: «Τέλος. Ας ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι εκδίκησης. Πότε και πού και πόσο».

Ο Αυστραλός τενίστας έβαλε δίπλα στο post του και κάποια σακούλια με χρήματα και μάλλον θέλει να βάλει στοίχημα με τον Στέφανο.

Θυμίζουμε ο Τσιτσιπάς είχε αποκαλέσει "νταή" τον Κύργιο και είχε διακόψει σχέσεις μαζί του! Περιμένουμε να δούμε τον Νικ στην Ελλάδα.




Ειδήσεις σήμερα:

Έντεκα νεκροί, 50 αγνοούμενοι στην προχθεσινή επίθεση τζιχαντιστών στη Μπουρκίνα Φάσo - Δείτε βίντεο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης