Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup!

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γουόλτερς, χάνει το Super Cup!

Μία θλάση στον λαγονοψοΐτη ταλαιπωρεί τον Νέιτ Γουόλτερς και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του ενόψει του Super Cup (1-2 Οκτωβρίου) στη Ρόδο!

s4-basket
Άσχημα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν το Super Cup της Ρόδου, με τον Νέιτ Γουόλτερς να τίθεται νοκ άουτ. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη (πάνω από τον προσαγωγό) και ως εκ τούτου δε θα ακολουθήσει την αποστολή των «πρασίνων» στη Ρόδο, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης (01/10 - 17:00) και φυσικά θα κληθεί να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του για το τρόπαιο που κατέκτησε πέρσι στην Πάτρα, δίχως τον βασικό του πόιντ γκαρντ.

Ο Γουόλτερς έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σαββατοκύριακο με τα «πράσινα» για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», δείχνοντας πολύ θετικά δείγματα γραφής στο ξεκίνημα, όμως πλέον ο Ντέγιαν Ράντονιτς καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για το ξεκίνημα της σεζόν, με εκείνον στα «πιτς».

@Photo credits: eurokinissi
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης