Κολομβία - Μεξικό 3-2: Νίκη του Χάμες ενάντια στον Πινέδα στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα

Κολομβία - Μεξικό 3-2: Νίκη του Χάμες ενάντια στον Πινέδα στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα

Η Κολομβία κέρδισε με 3-2, με ανατροπή από 0-2, το Μεξικό σε διεθνές φιλικό με τους Χάμες και Πινέδα να παίρνουν αμφότεροι χρόνο συμμετοχής

s3-james
Οι «καφετέρος» τα χρειάστηκαν, αλλά τελικά ανέτρεψαν το σκορ και επικράτησαν με 3-2 των «Ελ Τρι» σε διεθνές φιλικό, παρ' ότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 6ο λεπτό ο Αντούνα κέρδισε πέναλτι και ο Βέγκα ανέβαλε την εκτέλεσή του κάνοντας το 0-1 για το Μεξικό. Στο 29ο λεπτό ο Γκουτιέρες έκανε την κάθετη πάσα και ο Βέγκα με μία τρομερή προσποίηση έβγαλε τον Αρτεάγκα απέναντι στον Οσπίνα κι εκείνος δεν λάθεψε κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Λορέντζο έκανε τρεις αλλαγές για τους «Καφετέρος» κι άλλαξε άρδην την εικόνα τους. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξή του, ο Κουαδράδο εκτέλεσε κόρνερ και ο Σινιστέρα σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Σινιστέρα χτύπησε ξανά όταν ο Καρασκάλ έκανε την επέλαση και μπήκε στην περιοχή, του γύρισε την μπάλα κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το δεύτερο της ομάδας του για το 2-2. Τη νίκη χάρισε στην Κολομβία ο Μπάριος μ' ένα απίστευτο σουτ στην κίνηση (must watch) έπειτα από σέντρα του Μπορέ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ξεκίνησε βασικός με την Κολομβία, αλλά στο ημίχρονο έδωσε την θέση του στον Μπορέ ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα μπήκε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό για το Μεξικό στην θέση του Γκουτιέρες.

Ενδεκάδες:

Κολομβία (πρ. Ν.Λορέντζο): Οσπίνα, Κουέστα, Σάντσες, Μεντίνα (73' Λουκούμι), Φάμπρα, Μπάριος (87' Λερμά), Αλζάτε (46' Καρασκάλ), Χάμες Ροντρίγκες (46' Μπορέ), Κουαδράδο, Ντίας (90+1' Ντουράν), Φαλκάο (46' Σινιστέρα)

Μεξικό (πρ. Γκ. Μαρτίνο): Οτσόα, Αραούχο, Μορένο, Άλβαρες (61' Μόντες), Αρτεάγκα, Ροντρίγκες (60' Σάντσες), Γκουτιέρες (77' Πινέδα), Γκουαρδάδο (61' Τσάβες), Αντούνα (77' Λαϊνές), Βέγκα, Μαρτίν (60' Γκιμένες)

Resumen y goles | México 2-3 ColombIa | Amistoso Internacional 2022 | TUDN
Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης