Ο Βινίσιους λάμπει στο χορτάρι και γεμίζει εκατομμύρια

Ο Βινίσιους λάμπει στο χορτάρι και γεμίζει εκατομμύρια

Στα 22 του χρόνια ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ένα σούπερ σταρ και τα κορυφαία brands δίνουν μάχη για να τον κάνουν δικό τους

vinicius
Όταν το 2018 η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 35 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Φλαμένγκο πολλοί απόρησαν με την επένδυση των τότε πρωταθλητών Ευρώπης...

Ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην Ευρώπη και οι προσδοκίες των Μαδριλένων δεν φαινόταν να δικαιώνονται (το 2020 η αξία του στην αγορά του ποδοσφαίρου παρέμενε σχεδόν ίδια αφού ήταν στα 40 εκατ.), ωστόσο από ένα σημείο και μετά το άστρο του άρχισε να λάμπει...

Ο Βινίσιους μετατράπηκε στο αγαπημένο παιδί της εξέδρας, ήταν ο χρυσός σκόρερ στον περσινό τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ και πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι πλέον στο Νο3 των παικτών με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία, καθώς κοστολογείται 120 εκατ. ευρώ, με τους Χάαλαντ (150 εκατ.), Εμπαπέ (160 εκατ.) να προπορεύονται. Μόνο που οι δύο πρώτοι παραμένουν στα ποσα αυτά από τις αρχές του καλοκαιριού, ενώ ο Βινίσιους έχει αυξήσει την αξία του κατά 20 εκατ. ευρώ τις τελευταίες εβδομάδες.

Παράλληλα έχει εκτοξεύσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, καθώς έχοντας σημειώσει ήδη νέο προσωπικό ρεκόρ (σκόραρε σε 5 διαδοχικούς αγώνες της Ρεάλ), εξαργύρωσε τα επιτεύγματα του με 6 νέες εμπορικές συμφωνίες (συνολικά πλέον έχει 11 χορηγικά συμβόλαια).

Συγκεκριμένα ο Βινίσιους είναι πλέον ένας από τους εκλεκτους πελάτες των Nike, Casas Bahía, Bet Nacional, Vivo, Dolce Gabbana and Gagá Milano κερδίζοντας πολλά εκατομμύρια.

Κι όταν με την αποχώρηση του Μπενζεμά (34 ετών), Μόντριτς (37 ετών) γίνει ο απόλυτος σταρ της Ρεάλ προφανέστατα το εμπορικό του πορτφόλιο θα γίνει ακόμη πιο λαμπερό.

Να σημειώσουμε δε ότι ήδη από το 2020 έχει το δικό του brand «Vini Jr.», κι αυτό το όνομα υπάρχει πλέον στη φανέλα του, ενώ με το συμβόλαιο του να τελειώνει το 2024 και την Παρί να του έχει χτυπήσει την πόρτα, η Ρεάλ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την πρόωρη επέκταση του έως το 2027.

Κι ο μισθός του από τα 3.2 εκατ. ετησίως θα εκτοξευθεί στα 10 εκατ., ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης από τα 350 εκατ. ευρώ θα φτάσει στο 1 δις ευρώ!


Ειδήσεις σήμερα

Ένας χρόνος απ’ τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι - Εγκαίνια του Ναού του Προφήτη Ηλία που είχε καταρρεύσει

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται τελικά ο θάνατος του 52χρονου στο Γκάζι

Η NASA εμβόλισε αστεροειδή και έγραψε διαστημική ιστορία - Πότε θα φανεί αν πέτυχε η αποστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης