Nations League: «Δεν το έβλεπα να έρχεται, είχαμε προπονηθεί καλά» είπε ο Πογιέτ για την ήττα στην Κύπρο

Nations League: «Δεν το έβλεπα να έρχεται, είχαμε προπονηθεί καλά» είπε ο Πογιέτ για την ήττα στην Κύπρο

Η γνώμη του ομοσπονδιακού προποξητή της Εθνικής Ποδοσφαίρου για το γκολ που ακυρώθηκε λίγο πριν το φινάλε

Poyet
Η ήττα στην Κύπρο με 1-0 «προσγείωσε» παίκτες και τεχνικό επιτελείο στην Εθνική ομάδα, με τον Γουστάβο Πογέτ να παραδέχεται ότι αιφνιδιάστηκε, καθώς οι διεθνείς άλλα του είχαν δείξει στις προπονήσεις.

«Δεν το είχα δει να έρχεται επειδή η ομάδα είχε προπονηθεί πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Στο πρώτο μέρος, ειδικά στην άμυνα, δεν λειτουργήσαμε καλά. Δεν αμυνθήκαμε όπως στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Αυτό δημιούργησε αστάθεια στην ομάδα. Πάντα λέω ότι μαθαίνω περισσότερα από τις ήττες παρά από τις νίκες», παραδέχθηκε μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Για την αλλαγή του Μπακασέτα είπε ότι «έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, θα το δούμε. Είδαμε ότι πρέπει να είμαστε στο 100% και απόψε δεν ήμασταν. Ακόμα και στο 99% να είμαστε, αυτό δεν είναι αρκετό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn4xt3eg4top)


Όσο για το τι έμαθε από το παιχνίδι; «Το πρώτο πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% όχι στο 99%. Η Κύπρος ξεκίνησε καλά, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους. Είχαν το μομέντουμ, εμείς δεν λειτουργήσαμε καλά. Δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε μετά το γκολ τους. Δεν παίξαμε σύμφωνα με την απόδοσή μας».

Και συνέχισε: «Είμαι παλαιάς κοπής, ό,τι είπα στα αποδυτήρια θα μείνει στα αποδυτήρια. Έμαθα πολλά, δεν το είχα δει να έρχεται το αποτέλεσμα γιατί πήγαμε εξαιρετικά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αλλά μετά την πρώτη ευκαιρία της Κύπρου δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε. Όταν κάνεις ένα βήμα πίσω ενώ έχεις κάνει δύο βήματα μπροστά δεν είναι κακό. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Θα το δείξουμε την Τρίτη».

Κλείσιμο
Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τις απουσίες και ειδικά των επιθετικών Παυλίδη και Γιακουμάκη. «Θα ήταν άδικο τώρα, αφού χάσαμε, να θυμηθούμε τους παίκτες που δεν έπαιξαν και έλειπαν. Το θέμα είναι τι έγινε απόψε εδώ», είπε.

Ο Πογέτ ρωτήθηκε επίσης για το αν κατάλαβε το λόγο που ακυρώθηκε το γκολ του Φούντα και η απάντησή του ήταν «όχι»: «Στο ακυρωθέν γκολ είναι πιθανό να δοθεί οφσάιντ γιατί υπάρχει ένας παίκτης μας που είναι μπροστά από τον γκολκίπερ. Θέλω να ρωτήσετε τον τερματοφύλακα αν ο παίκτης τον επηρεάζει ή τον παρεμποδίζει ώστε να πηδήξει σε λάθος χρόνο. Αν σας πει ότι τον επηρέασε, τότε ψεύδεται. Ναι, ο παίκτης μας ήταν σε θέση οφσάιντ. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού αν ο διαιτητής καταλάβει πως τον επηρεάζει μπορεί να δώσει οφσάιντ. Το δέχομαι, είναι 50-50. Ο γκολκίπερ όμως δεν πήδηξε νωρίτερα επειδή ήταν ο παίκτης μας ήταν μπροστά. Δεν το συζητώ. Μπορώ να το δεχτώ όμως δεν έχω παράπονα».


Ειδήσεις σήμερα

Έξαλλος ο Σπανούλης: Πέταξε το πινακάκι στο παρκέ σε τάιμ άουτ στο Περιστέρι bwin - Χολόν - Δείτε βίντεο

O Τσιτσιπάς ξαναχτύπησε: Ο Φέντερερ «κέρδιζε Grand Slam πριν να υπάρξουν τα iPhone»

«Αρχιστράτηγος» ο Πούτιν, ανένδοτοι οι αντιφρονούντες - Έρχεται δεύτερη ουκρανική αντεπίθεση - αστραπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης