Ο Εμπαπέ δεν εμφανίστηκε στη φωτογράφηση της εθνικής Γαλλίας

Ο Εμπαπέ δεν εμφανίστηκε στη φωτογράφηση της εθνικής Γαλλίας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε να παραβρεθεί στην ομαδική φωτογράφηση της εθνικής Γαλλίας λόγω διαφωνίων για τα δικαιώματα της εικόνας του, προκαλώντας νέα αναστάτωση στους τρικολόρ

mpape
Τελειωμό δεν έχουν οι αναταράξεις στις τάξεις της εθνικής Γαλλίας και της γαλλικής ομοσπονδίας, περίπου δύο μήνες πριν από την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τον «ντόρο» που έκαναν οι ισχυρισμοί του Ματίας Πογκμπά για τον αδερφό του Πολ, τις αποκαλύψεις περί σεξουαλικών σκανδάλων που συγκάλυπτε η γαλλική ομοσπονδία (FFF) εδώ και δεκαετίες και τα καθαρά αγωνιστικά προβλήματα, ο Κιλιάν Εμπαπέ πρόσθεσε άλλο ένα, μποϊκοτάροντας την ομαδική φωτογράφηση των Τρικολόρ.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μέσω ανακοίνωσης που έστειλε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, προανήγγειλε ότι δεν θα δώσει το παρών στην καθιερωμένη φωτογράφηση το πρωί της Τρίτης (20/9), μετά την άρνηση της FFF να τροποποιήσει τους όρους των συμβολαίων σχετικά με τα δικαιώματα της εικόνας των παικτών.

Ο 24χρονος στράικερ επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και συγκεκριμένα, αρνείται να εμπλακεί με χορηγούς στοιχηματικές εταιρείες και επωνυμίες fast-food, γεγονός που προκαλεί ανησυχία.

Τόσο από την πλευρά των χορηγών της εθνικής Γαλλίας που χάνουν τον πλέον εμπορικό πρεσβευτή της, αλλά και την ίδια την FFF που έχει να διαχειριστεί άλλο ένα μείζον ζήτημα λίγες εβδομάδες πριν την τελική προετοιμασίας της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν για τα γήπεδα του Κατάρ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης