US Open: Η... ψύχραιμη αντίδραση του Κύργιου μετά την ήττα του - Έσπασε δύο ρακέτες με μανία

US Open: Η... ψύχραιμη αντίδραση του Κύργιου μετά την ήττα του - Έσπασε δύο ρακέτες με μανία

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν άντεξε την ήττα από τον Κάρεν Χατσάνοφ στα προημιτελικά του US Open και ξέσπασε με μανία μέσα στο γήπεδο

Kyrgios12
Τι και αν το τένις θεωρείται ένα άθλημα ευγενές, ο Νικ Κύργιος έρχεται να αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι η... ψυχραιμία δεν είναι στα χαρίσματά του.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν άντεξε την ήττα από τον Κάρεν Χατσάνοφ στα προημιτελικά του US Open και ξέσπασε με μανία μέσα στο γήπεδο.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Κύργιος ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, διανύοντας μία περίοδο τρομερής φόρμας, ο ίδιος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο κρίσιμο παιχνίδι και αποκλείστηκε.



Ύστερα από μία τεράστια μάχη, ο Ρώσος τενίστας «λύγισε» τον Νικ Κύργιο στα πέντε σετ (3-2) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open.

Η αντίδραση του Ελληνοαυστραλού, ωστόσο ήταν αυτή που κέρδισε τις -αρνητικές- εντυπώσεις, αφού μετά τη χειραψία του με τον διαιτητή και τον αντίπαλό του, έσπασε με μανία δύο από τις ρακέτες του μέσα στο γήπεδο, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του κοινού.

Το γεγονός αυτό δεν πτόησε καθόλου τον Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του «ξεσπάσματος» του Κύργιου, συνέχιζε να πανηγυρίζει τη μεγάλη του νίκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Η αδερφή μου νοσηλεύεται με διάσειση, δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει»

Μεγάλη ληστεία στην λαχαναγορά του Ρέντη - Έφυγαν με πάνω από 100.000 ευρώ

Πέθανε ο σκηνοθέτης της «Εμμανουέλας» Ζιστ Ζεκέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης