Ολυμπιακός: Έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Μαρσέλο

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει κερδίσει 5 Champions League είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού -Για συμβόλαιο 1+1 γράφουν ξένα ΜΜΕ

25769176
Μετά από 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαρσέλο δεν είναι πλέον στο ρόστερ της και είναι ελεύθερος να ψάξει για το νέο σταθμό της καριέρας του. 

Τις τελευταίες ημέρες έχει γραφτεί στην Ισπανία για ενδιαφέρον της Λέστερ για τον 34χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ αλλά νέο δημοσίευμα αναφέρει και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!



Οπως ανέφερε η ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Μαρσέλο, για να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ.

Ακόμη σύμφωνα με το γαλλικό «Footmercato», ο Βραζιλιάνος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας!


Κλείσιμο

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την επόμενη ομάδα του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2007 έως το 2022 και μέσα σε αυτό το διάστημα κατέκτησε μεταξύ άλλων 5 φορές το Champions League. 



Η τελευταία ήταν μάλιστα το 2022 στο Παρίσι όταν η Ρεάλ κέρδισε τη Λίβερπουλ στον τελικό!

Εχει αγωνιστεί σε 546 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006, έχοντας 38 γκολ και 103 ασίστ σε αυτό το διάστημα. Επιπλέον, έχει κατακτήσει: 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 UEFA Super Cup, 6 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 5 Super Cup Ισπανίας, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Confederations Cup με την Εθνική Βραζιλίας!



Υπενθυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ανακοινώσουν την ευρωπαϊκή τους λίστα έως την 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9).



Ακόμη ο  γκουρού των μεταγραφών Farbizio Romano τόνισε πως ο Ολυμπιακός έστειλε ήδη τα χαρτιά στον Βραζιλιάνο σταρ και περιμένει να πάρει την υπογραφή του. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης