Ευρωμπάσκετ: Εκτός προπόνησης ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ευρωμπάσκετ: Εκτός προπόνησης ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Σλούκας, Παπαγιάννης και Παπαπέτρου στο Μιλάνο

5635183
Η πρώτη προπόνηση της Ελλάδας επί ιταλικού εδάφους έγινε δίχως τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας (02/09, 18.00) με την Κροατία. Κανονικά γυμνάστηκαν ο Σλούκας, ο Παπαπέτρου και ο Παπαγιάννης.



Ο 24χρονος σέντερ της Εθνικής ομάδας, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν ερεθισμό στην επιγονατίδα, δεν πάτησε παρκέ στην πρώτη γνωριμία που είχε η «επίσημη αγαπημένη» με το "Mediolanum Forum", στο οποίο θα δώσει τους πέντε αγώνες της στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Eurobasket.

Ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και όλα δείχνουν ότι θα είναι απίθανο να προλάβει το πρώτο ματς της Εθνικής απέναντι στην Κροατία (2/9, 18:00), καθώς από την περασμένη Πέμπτη (25/08) και το ματς με την Σερβία, όπου και τραυματίστηκε, δεν έχει γυμναστεί καθόλου. Κατά συνέπεια, η κατάστασή του - από την στιγμή που θα επιλεγεί στην τελική 12άδα - θα αξιολογείται κάθε μέρα, επομένως να παραμείνει στο Μιλάνο, δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει στα δύο πρώτα ματς της Ελλάδας.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Κώστας Σλούκας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον εναρκτήριο αγώνα απέναντι στους Κροάτες.

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης