Άρης: Τελειώνει ο Μπούργος μετά την ήττα στο Αγρίνιο

Άρης: Τελειώνει ο Μπούργος μετά την ήττα στο Αγρίνιο

Η γκέλα του Άρη στο Αγρίνιο οδηγεί τον Θόδωρο Καρυπίδη στην απόφαση να απομακρύνει τον Χερμάν Μπούργος από τον πάγκο της ομάδας

5665424
Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται το διαζύγιο του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος καθώς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση από τον Θόδωρο Καρυπίδη για το τέλος της συνεργασίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmhv0sfo8xnd)


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εκτιμά ότι η ομάδα δεν παρουσιάζει τη βελτίωση που θα έπρεπε να είχε εμφανίσει καθώς επίσης και ότι το επίπεδο ποιότητας των ποδοσφαιριστών είναι δυσανάλογο με την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα.

Αυτός ο προβληματισμός δεν δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ξεκάθαρα όμως ενισχύθηκε με την απόδοση της ομάδας και το γεγονός ότι αυτή υπέπεσε σε τρομερά λάθη και μετά το 3-1 δεν έβγαλε τα ψυχικά αποθέματα ούτως ώστε να προσπαθήσει να αντιστρέψει τα δεδομένα.

Τα θεμέλια αυτής της συνεργασίας έτριζαν από καιρό κι αυτό το ταρακούνημα θα μπορούσε να σταματήσει μόνο με θετικά αποτελέσματα. Αυτά θα μπορούσαν επίσης να ενισχύσουν το (χαμένο) κλίμα εμπιστοσύνης, συνέβη το αντίθετο. Κάθε σχέση εμπιστοσύνης διαλύθηκε και από τη στιγμή που έπαψε να υφίσταται, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή εκτιμώντας ότι η ομάδα θα έπρεπε να είχε παρουσιάσει βελτίωση αλλά αυτό δεν συνέβη. Αντιλαμβάνεται δηλαδή ότι μια καινούργια ομάδα θα υποπέσει σε λάθη, θα κληθεί να διαχειριστεί αγωνιστικές αδυναμίες παράλληλα όμως είναι υποχρεωμένη να εμφανίσει βελτίωση. Ο Άρης στα μετ’ όπισθεν αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Γκόμελ για να φτάσουμε στον αγώνα του Αγρινίου όπου ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Αναζητείται ο αντικαταστάτης του
Κλείσιμο
Το μόνο που απομένει πλέον είναι το τυπικό της υπόθεσης με την (επίσημη) έκδοση του διαζυγίου και κυρίως, η πρόσληψη του αντικαταστάτη του. Επί τούτου, εδώ και καιρό υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Άρη να παρακολουθεί την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου, στην παρούσα στιγμή όμως είναι τουλάχιστον πρώιμο να υπάρχει οριστική εκτίμηση για τη χώρα προέλευσης του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Χερμάν Μπούργος.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει η Τουρκία στο σκηνικό έντασης: Ελληνικοί S-300 «λόκαραν» τουρκικά F-16 πάνω από το Αιγαίο

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά

Πλήρωσαν €30.000 για να ακούσουν τον dj Black Coffee στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης