Στεφανίδη: «Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε»

Στεφανίδη: «Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε»

Η σπουδαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια λίγες ώρες αφότου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της και συνεχάρη τις συναθλήτριές της

5660052
Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε στο βάθρο {στη 2η θέση} για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έκανε φετινό ρεκόρ με 4,75μ. και έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια (γυναίκα ή άνδρας) με τέσσερα μετάλλια στον στίβο σε μία διοργάνωση, αλλά και η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του επί κοντώ γενικότερα με τέσσερα μετάλλια στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η σπουδαία πρωταθλήτρια λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ευχαρίστησε τον άνδρα και προπονητή της, αλλά και όλους όσοι την στηρίζουν στα καλά και άσχημα και δήλωσε περήφανη που επετεύχθη ο στόχος της χρονιάς!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεύτερη στην Ευρώπη. Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά»


Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη νεαρή που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 27χρονη

Σκιάθος: Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας «δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα»

Μάχη του Βατερλό: Ιστορικοί λένε ότι έλυσαν το μυστήριο για το... τι απέγιναν όλοι οι σκελετοί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης