Koufalia Cup 2022: Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Τένις

Koufalia Cup 2022: Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Τένις

Ελληνικό χρώμα για το διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

Koufalia-Cup-1
Μια διοργάνωση που κερδίζει συνεχώς έδαφος και αναγνώριση αφού και φέτος οι διεθνείς συμμετοχές ήταν πολλές από Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και την Αμερική.

Οι άνθρωποι του Ο.Α. Κουφαλίων που πίστεψαν και κυνήγησαν το όνειρό τους, έχουν καταφέρει να δομήσουν ένα μοναδικό σύλλογο με πολλά μέλη από την ευρύτερη περιοχή και ταυτόχρονα κάθε χρόνο να ξεχωρίζουν με τις δράσεις τους στην ελληνική περιφέρεια, διοργανώνοντας κάθε καλοκαίρι το Διεθνές πρωτάθλημα τένις με την ονομασία KOUFALIACUP.
Koufalia-Cup-2
Έτσι και φέτος έγινε το διεθνές πρωτάθλημα τένις KOUFALIA CUP 2022 είχε πολλές συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα και εκτός αυτών, η φετινή διοργάνωση ξεχώρισε για τις διεθνείς συμμετοχές αφού βρέθηκαν στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και διαγωνίστηκαν αθλητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Σερβία, το Ισραήλ, την Τσεχία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και την πολύπαθη Ουκρανία.

Εννέα μέρες είχε διάρκεια το τουρνουά και οι αθλητές –τριες που αγωνίστηκαν στο KOUFALIA CUP αλλά και οι συνοδοί τους που φιλοξενήθηκαν όλες αυτές τις μέρες στα Κουφάλια, αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την άριστη διοργάνωση του τουρνουά, τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα που έχει δημιουργήσει ο Ο.Α. Κουφαλίων αλλά και τη μοναδική φιλοξενία που τους πρόσφεραν οι διοργανωτές και οι κάτοικοι της πόλης των Κουφαλίων.
Koufalia-Cup-3
Κλείσιμο
Το Koufalia Cup αποτελεί πλέον ένα Διεθνή θεσμό στο «χάρτη» των αναγνωρισμένων αγώνων - Τουρνουά Τένις αφού κερδίζει συνεχώς το σεβασμό των αθλητών και τοποθετεί την πόλη στα club των ισχυρών.

Αποτελεί ένα θεσμό που δίνει «ζωή» στην τοπική κοινωνία με την παρουσία για περισσότερο από 15 μέρες εκατοντάδων επισκεπτών – αθλητές, προπονητές και συνοδοί αυτών - από πολλές διαφορετικές χώρες, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναγνωσιμότητα της περιοχής που μπορεί και συνδυάζει τη δυνατότητα επισκέψεων σε αναγνωρισμένης εμβέλειας αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ο πρόεδρος του Ο.Α. Κουφαλίων κύριος Δημήτρης Γκογκίδης μας δήλωσε ότι: «όλα τα μέλη του Koufalia tennis club θα συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση να αναπτύσσουν το άθλημα και να βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου έτσι ώστε κάθε χρόνο να γίνονται καλύτερες. Άλλωστε τα οφέλη για το δήμο Χαλκηδόνος από αυτή τη Διεθνή διοργάνωση (ιδιαίτερα για τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια) είναι πολλά!

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι σε μια μικρή αγορά όπως των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας, που δεν είναι τουριστικός προορισμός, έρχονται για δέκα ημέρες περισσότεροι από τριακόσιοι άνθρωποι υψηλού βιοτικού επιπέδου οι οποίοι θα ξοδέψουν για να κοιμηθούν, να φάνε, να διασκεδάσουν στα καφέ και στα μπαράκια, να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν γενικότερα.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη του ΟΑ Κουφαλίων ,στη διοίκηση αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου Χαλκηδόνος για την εξαιρετική εικόνα των γηπέδων και του χώρου πέριξ αυτών».

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των τελικών του KOUFALIA CUP 2022 που οι πρώτες θέσεις και διακρίσεις είχαν έντονο ελληνικό χρώμα:

1ος νικητής Stefanos POURNAROPOULOS Greece
2ος νικητής Ioannis SAKKAS Greece
3/4
Konstantinos KARPOUZAS Greece
Alexandros VASILIADIS Greece

ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1η νικήτρια: Eleni TSETSOU Greece
2η νικήτρια: Justyna STRYKOVÁ Czech Republic
3/4
Maria BATINIC U.S.A.
Theodora LIAPI Greece

ΔΙΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:

1οι νικητές: Nikolaos CHATZIAVRAAM Greece, Stefanos POURNAROPOULOS Greece
2οι νικητές: Ioannis SAKKAS Greece, Aristotelis THEOCHARIS Greece
3/4
Nikolaos Iordanis KITSIOS Greece
Thomas ZISAKOS Greece
3/4
Dimitrios MELISSOGLOU Greece
Georgios MITALAS Greece

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:

1ες νικήτριες: Eleni CHATZIAVRAAM Greece, EIRINI MARIA TSAKIRI Greece
2ες νικήτριες: Evgenia SISKOUSTRATILATI Greece, Eleni TSETSOU Greece
3/4
Theodora LIAPI Greece
Melina ZOUMPOULAKI Greece
3/4
Andromachi BARMPAGIANNI Greece
Theodora KOUSIOU Greece
Koufalia-Cup-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης