WTA: Επεισόδιο με φίλαθλο που κρατούσε Ουκρανική σημαία σε ματς Ρωσίδων

WTA: Επεισόδιο με φίλαθλο που κρατούσε Ουκρανική σημαία σε ματς Ρωσίδων

Ο αγώνας της Αννα Καλίνσκαγια και της Αναστασία Ποτάποβα διακόπηκε, όταν οι παίκτριες διαμαρτυρήθηκαν για μία φίλαθλο που πήγε στο γήπεδο με Ουκρανική σημαία

tenis-opados-simaia
Ενταση προκλήθηκε στο παιχνίδι δύο Ρωσίδων τενιστριών στο τουρνουά της WTA στο Σινσινάτι, στην διάρκεια των προκριματικών.

Οι Αννα Καλίνσκαγια και Αναστασία Ποτάποβα, διαμαρτυρήθηκαν στην διαιτητή γιατί μία φίλαθλος είχε πάει στις κερκίδες πολύ κοντά τους, κρατώντας την Ουκρανική σημαία.

Η θεάτρια αρνήθηκε να την αφαιρέσει αρχικά και κατέβηκε η διαιτητής να τις κάνει συστάσεις, λέγοντας πως απαγορεύονται σημαίες μεγαλύτερες των διαστάσεων 18 x 18, καθώς δεν είχε δικαίωμα να την διώξει επειδή κρατούσε μία σημαία.

Με αυτή τη δικαιολογία την έβγαλαν από το court που παιζόταν ο αγώνας, με την φίλαθλο να λέει αργότερα σε τηλεοπτικό σταθμό: «Εδώ δεν είναι Ρωσία. Είναι ΗΠΑ! Δεν κάναμε τίποτα τρελό, απλά κρατούσαμε Ουκρανική σημαία. Ούτε ενοχλήσαμε τις τενίστριες, ούτε φωνάζαμε. Βλέπαμε ήρεμα τον αγώνα. Το ότι είχα την σημαία δεν είχε να κάνει με τις παίκτριες» δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως η διαιτητής της είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν την αφαιρέσει κι αυτή αφού αρνήθηκε να το κάνει, αποχώρησε από το court.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος - Γυναίκα από τους 38 μετανάστες αποκαλύπτει: Οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δύο νησιά

Κατώτατος μισθός: Όφελος έως και 532 ευρώ τον χρόνο με τη νέα αύξηση

Κρήτη: Στην Εντατική το ένα από τα δύο αδέλφια που δέχτηκαν επίθεση σε γλέντι στο Καστέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης