Κλοπ: «Προκαλούσαν τον Νούνιες όλη την ώρα, αλλά ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα»

Κλοπ: «Προκαλούσαν τον Νούνιες όλη την ώρα, αλλά ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχεται ότι ο Νούνιες άξιζε να αποβληθεί στο ντεμπούτο του στο «Άνφιλντ» αλλά επιμένει ότι ο Ουρουγουανός «θα μάθει από αυτό»

kloppklpp
Ο Ντάργουιν Νούνιεζ, η μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της Λίβερπουλ αποβλήθηκε στην πρώτη του εμφάνιση στην Premier League στο Άνφιλντ.

Ο Ουρουγουανός χτύπησε με το κεφάλι τον αμυντικό της Κρίσταλ Πάλας, Χοακίμ Άντσερσεν, μπροστά στον διαιτητή Πολ Τίρνι μετά από 57 λεπτά παιχνιδιού και ο προπονητής των «reds» Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε καμία δικαιολογία για τον επιθετικό, ο οποίος πλέον θα μείνει εκτός για τρία παιχνίδια ξεκινώντας από το ταξίδι της επόμενης Δευτέρας στο Μάντσεστερ για το ματς με τη Γιουνάιτεντ.

«Φυσικά, είναι κόκκινη κάρτα. Αυτός (Νούνιες) προκαλείται όλη την ώρα, αλλά δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι έτσι», είπε ο Κλοπ μετά το δραματικό 1-1. «Ο Ντάργουϊν ξέρει ότι δεν είναι η αντίδραση που θέλεις να δεις. Οι κεντρικοί χαφ θα του το κάνουν αυτό, αλλά δεν είναι αυτή η αντίδραση. Δεν είναι ωραίο για εμάς σε αυτή την κατάσταση. Θα μάθει από αυτό. Θα του μιλήσω», πρόσθεσε ο Γερμανός κόουτς.

Αυτή ήταν η δεύτερη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του και η πρώτη φορά που ένας παίκτης της Λίβερπουλ αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Κλοπ. Η Λίβερπουλ βρισκόταν πίσω στο σκορ με το γκολ του Γουίλφριντ Ζάχα όταν ήρθε η αποβολή του Νούνιες, αλλά ο Λουίς Ντίαζ ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από 61 λεπτά αγώνα και έφερε μια δεύτερη ισοπαλία για την ομάδα του Κλοπ, που είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμία υποψία» σε βάρος του καγκελάριου Όλαφ Σολτς για το σκάνδαλο Cum-Ex

«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... μισό αιώνα η Ακαδημία

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης