Premier League: Επεισόδιο Τούχελ με Κόντε στο τέλος του αγώνα Τσέλσι-Τότεναμ

Premier League: Επεισόδιο Τούχελ με Κόντε στο τέλος του αγώνα Τσέλσι-Τότεναμ

Φοβερό σκηνικό στο φινάλε του ντέρμπι του Λονδίνου για τη 2η αγωνιστική της Premier League με τον Γερμανό τεχνικό της Τσέλσι να τραβά με δύναμη το χέρι του Ιταλού τεχνικού της Τότεναμ, που αντέδρασε - Αμφότεροι αποβλήθηκαν από τον διαιτητή

Tuchel-Konte
Ένα ντέρμπι πάντα έχει πολλά νεύρα, αλλά αυτά που έγιναν σήμερα στο Βόρειο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του αγώνα Τσέλσι-Τότεναμ 2-2 ξεπερνούν κατά πολύ ότι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Premier League...

Things got HEATED between Thomas Tuchel and Antonio Conte after a dramatic 2-2 draw between Chelsea and Tottenham! 👀

Posted by Sky Sports on Sunday, August 14, 2022


Κόντρες μεταξύ προπονητών έχουμε δει πολλές, λεκτικές αντιπαραθέσεις επίσης, ψυχρές χειραψίες ουκ ολίγες, ωστόσο μέχρι τώρα το πιο έντονο σκηνικό ήταν η «κοκορομαχία» Βενγκέρ, Μουρίνιο στις 5/10/2014 όταν σε αγώνα Άρσεναλ-Τσέλσι.

Σε ένα σκληρό μαρκαρισμά στον Σάντσες (παίκτης της Άρσεναλ), ο Αλσατός κινήθηκε προς τον παίκτη του, ο Πορτογάλος προς τον 4ο διαιτητή κι όταν διασταυρώθηκαν ο Βενγκέρ έσπρωξε δύο φορές τον Μουρίνιο που απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο fuck you!

WENGER VS MOURINHO
Κλείσιμο


Σήμερα, ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στο γήπεδο της Τσέλσι ως αντίπαλος, καθότι πλέον είναι στην Τότεναμ και στην ισοφάριση σε 1-1 των φιλοξενούμενων έγινε ο πρώτος χαμός...

Ο ΤόμαςΤούχελ, προπονητής της Τσέλσι, διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι είχε προηγηθεί φάουλ κι έφτασε μέχρι τον πάγκο της Τότεναμ φωνάζοντας και κάνοντας χειρονομίες με τον Κόντε και τους συνεργάτες του να απαντούν και τον διαιτητή να τους δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις (90'+6') η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2 κι όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη ο Κόντε αφού συνεχάρη κάποιους παίκτες του πήγε να δώσει το χέρι στον Τούχελ.

Ο Γερμανός όμως όχι απλά του έδωσε το χέρι, αλλά τον άρπαξε κυριολεκτικά με τον Ιταλό να αντιδρά και τους δύο προπονητές να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο έτοιμοι για όλα, αλλά τους συνεργάτες τους να επεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.



Το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια του διαιτητή Άντονι Τέιλορ ο οποίος φυσικά τους απέβαλλε ενώ αναμένεται να τιμωρηθούν κι από την Premier League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης