Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μυστήριο» με Κριστιάνο - «Κατέβηκε» ρεπορτάζ που μιλούσε για διακοπή συμβολαίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μυστήριο» με Κριστιάνο - «Κατέβηκε» ρεπορτάζ που μιλούσε για διακοπή συμβολαίου

Το Sky Sports διέγραψε ρεπορτάζ που ήθελε τη Γιουνάιτεντ να προχωρά σε δραστικά μέτρα, εάν δεν δει αλλαγή στη συμπεριφορά του CR7

CRISTIANO23323535
Η βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ και το κακό ξεκίνημα στην Premier League έχουν βάλει στο στόχαστρο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος και φέρεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ένα νέο δημοσίευμα του Sky Sports, μάλιστα, έριξε… λάδι στη φωτιά, αναφέροντας ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκνευρισμένοι με τον Ρονάλντο και τον απείλησαν ακόμη και με διακοπή συμβολαίου, αν δεν αλλάξει τη συμπεριφορά του και την απόδοσή του στο γήπεδο.

Λίγα λεπτά μετά, όμως, το γνωστό βρετανικό δίκτυο διέγραψε το δημοσίευμα, δημιουργώντας απορίες σχετικά με την εγκυρότητά του.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το Sky Sports, η διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» σκεφτόταν να διακόψει πρόωρα το συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ (λήγει το 2023 και υπάρχει οψιόν για ακόμα έναν χρόνο). Ωστόσο, η σκέψη αυτή δεν θα υλοποιηθεί εάν το επόμενο διάστημα ο CR7 αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στο club.

Πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να δείξει ότι είναι «ξένο σώμα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας διάφορες χειρονομίες μόλις η Μπρέντφορντ έκανε το 2-0 απέναντι στην ομάδα του, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε να κατευθυνθεί προς τους φιλάθλους των «Κόκκινων Διαβόλων», παρά τις προτροπές του βοηθού του Έρικ Τεν Χαγκ, Στιβ Μακλάρεν.

Υπενθυμίζεται ότι η παραμονή του CR7 στο Μάντσεστερ έχει μετατραπεί σε σήριαλ από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν για πρώτη φορά έδειξε τάσης φυγής. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να αγωνιστεί ξανά στο Champions League αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, μόλις πρόσφατα, η Ίντερ και η Μίλαν αρνήθηκαν να τον αποκτήσουν, ενώ το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και ο επαναπατρισμός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έμειναν στα... χαρτιά. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Lindsey Parnaby / AFP



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Μεγάλος υδροστρόβιλος στην Χαλκιδική

Πάνω από 1.000 τουρίστες είδαν την αλλαγή της προεδρικής φρουράς - Βίντεο και φωτογραφίες

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Πώς θα κάνουμε 15αύγουστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης