Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει για Κορίνθιανς, ορθάνοικτος ο δρόμος για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει για Κορίνθιανς, ορθάνοικτος ο δρόμος για τους «πράσινους»

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού όσον αφορά την περίπτωση του Μπερνάρντ, με τον Βραζιλιάνο να διαψεύδει πως έχει πρόταση από την Κορίνθιας και ο δρόμος για τους «πράσινους» να είναι ορθάνοικτος

Bernard
Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η προσπάθεια απόκτησης του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό, με τα νέα για τους «πράσινους» να είναι όλο και πιο ευχάριστα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την Κορίνθιας να του έχει κάνει πρόταση, αναφέροντας στα social του τα εξής: «Από σεβασμό στους οπαδούς της Κορίνθιανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία, αυτό που αναφέρεται είναι fake news και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με το κλαμπ για τη μεταγραφή μου».

Bernard2


Αυτό σημαίνει πως ο δρόμος για το «τριφύλλι» είναι ορθάνοικτος, με τον Παναθηναϊκό που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για μέρες (η περίπτωση απόκτησης ενός τέτοιου παίκτη είναι έτσι και αλλιώς εξαιρετικά δύσκολη), να είναι έτοιμος να δαπανήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την απόκτησή του, αν σκεφτούμε πως ο Μπερνάρντ παίρνει στην Αλ Σαρίγια 2.5 εκατομμύρια τον χρόνο.

Αν τελικά οι «πράσινοι» καταφέρουν να πάρουν το «ναι» του 29χρονου Βραζιλιάνου, το συμβόλαιο θα είναι διετές. Σίγουρα πάντως η εξέλιξη με την Κορίνθιανς και την διάψευση του ίδιου του παίκτη, ανοίγει ακόμα περισσότερο τον δρόμο προς τη Λεωφόρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Μεγάλος υδροστρόβιλος στην Χαλκιδική

Πάνω από 1.000 τουρίστες είδαν την αλλαγή της προεδρικής φρουράς - Βίντεο και φωτογραφίες

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Πώς θα κάνουμε 15αύγουστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης