Serie A, Μίλαν-Ουντινέζε 4-2: Ιδανική πρεμιέρα για τους πρωταθλητές - Δείτε τα γκολ

Serie A, Μίλαν-Ουντινέζε 4-2: Ιδανική πρεμιέρα για τους πρωταθλητές - Δείτε τα γκολ

Με τον εξαιρετικό Μπραΐμ Ντίαθ (γκολ-ασίστ) και τον Ρέμπιτς (δύο γκολ) πρωταγωνιστές, η Μίλαν άρχισε με το... δεξί την πορεία υπεράσπισης του τίτλου στη Serie A, νικώντας την Ουντινέζε 4-2 με ανατροπή

26061636
Στέφθηκε πρωταθλήτρια. Διέγραψε την περίοδο ξηρασίας που κρατούσε έντεκα ολόκληρα χρόνια. Και πλέον, η Μίλαν πάει για το repeat.

Οι Ροσονέρι το «φώναξαν» στην πρεμιέρα τους στο ιταλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Ουντινέζε (4-2), εμφανίζοντας διάθεση, φρεσκάδα και νέους πρωταγωνιστές, σε ένα ιδανικό ξεκίνημα προς την υπεράσπιση των σκήπτρων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm54buqi9wmp)


Χωρίς καμία από τις μεταγραφές του στο αρχικό σχήμα, ο Στέφανο Πιόλι εμπιστεύθηκε τα μέλη της πρωταθληματικής φουρνιάς και δικαιώθηκε, παρά το νωθρό και αρνητικό πρώτο δίλεπτο.

Περίπου στα 100 δευτερόλεπτα από τη σέντρα, οι Μιλανέζοι πιάστηκαν στον «ύπνο» και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Μπεκάο στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ. Η απάντηση των πρωταθλητών, όμως, ήταν άμεση και παραδειγματική.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά και μέχρι το 15', η Μίλαν είχε ήδη ανατρέψει την κατάσταση. Καταλυτική η συνεισφορά του κάπτεν, Ντάβιντε Καλάμπρια, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο 11' το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση ο Ερναντέζ και στο 15' σέρβιρε το 2-1 στον Ρέμπιτς, έπειτα από την υπέροχη ντρίμπλα του Ντίαθ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε κέφια και το πιστοποίησε και με γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους, «ακυρώνοντας» έτσι ουσιαστικά την πρόσκαιρη ισοφάριση των Φριουλάνι πριν από την ανάπαυλα με τον Μασίνα (45+3΄).

Με το σκορ στο 3-2, το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε στο 68' σε μια συνεργασία των κορυφαίων Ντίαθ-Ρέμπιτς, με τον Κροάτη να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα.

Κλείσιμο
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο έκαναν την εμφάνισή τους και οι νεοαποκτηθέντες, Ντιβόκ Οριγκί, Σαρλ Ντε Κετελάρ και Τομάσο Πόμπεγκα.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κρούνιτς (84' Πόμπεγκα), Μεσίας (77' Σαλμάκερς), Ντίαθ (71' Ντε Κετελάρ), Λεάο (84' Οριγκί), Ρέμπιτς (72' Ζιρού)

Με το δεξί και η Αταλάντα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm54buqpvfup)


Η σεζόν μετά την απώλεια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου προμηνύεται απαιτητική, αλλά το ξεκίνημά της ήταν ιδανικό για την Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι πήραν το διπλό στην έδρα της Σαμπντόρια (0-2), ανοίγοντας το σκορ με τον Τόλοι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο νεοαποκτηθείς από τη Λειψία, Αντεμόλα Λούκμαν σφράγισε το τρίποντο στις καθυστερήσεις (90+4'), από ασίστ του Μαλινόφσκι.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο μητέρα με το παιδί της

Ο ΠΟΥ μετονομάζει την ευλογιά των πιθήκων... με τη βοήθεια του κοινού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης