ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Πιο έτοιμος ο «Δικέφαλος» στην πρόβα τζενεράλε

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Πιο έτοιμος ο «Δικέφαλος» στην πρόβα τζενεράλε

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΝΠΣ Βόλου στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών» στο γήπεδο της Τούμπας

oliveira_132313
Με σκόρερ τους Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσια ο ΠΑΟΚ έφτασε άνετα στη νίκη με 3-1 επί του ΝΠΣ Βόλου στην αποψινή φιλική αναμέτρηση, που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και ουσιαστικά αποτέλεσε την «πρόβα τζενεράλε» των δύο ομάδων ενόψει της πρεμιέρας της Super League 1.

O «Δικέφαλος» ξεκίνησε τη φιλική αναμέτρηση με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο το δίδυμο Ίνγκασον - Κάργα.

Οι Σβαμπ και Αουγκούστο ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με τον Ντάντας σε ρόλο πίσω από τον φορ, στα δύο άκρα της επίθεσης ξεκίνησαν Νάραϊ (δεξιά) και ο Μπίσεσβαρ (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τόμας.

Ο «Δικέφαλος» στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 με το γκολ του Μπίσεσβαρ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Ολιβέιρα και Κούτσιας πέτυχαν από ένα τέρμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδειξε να είναι πιο έτοιμη απ’ αυτή του Βόλου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 20′ όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε για το 1-0.

Στο 54′ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νέλσον Ολιβέιρα κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 65′ ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιώργος Κούτσιας με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:
Α' Ημίχρονο: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον , Κάργας , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Τόμας.

Κλείσιμο
Β' Ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα), Νάραϊ (61′ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας).

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο μητέρα με το παιδί της

Ο ΠΟΥ μετονομάζει την ευλογιά των πιθήκων... με τη βοήθεια του κοινού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης