Ολυμπιακός: Βατσλίκ και Βαλμπουενά ήταν σίγουροι για την πρόκριση - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: Βατσλίκ και Βαλμπουενά ήταν σίγουροι για την πρόκριση - Δείτε βίντεο

Ο Τσέχος τερματοφύλακας απέκρουσε ένα πέναλτι και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έβαλε το τελευταίο που έστειλε τον Ολυμπιακό στα play off του Europa League

Collage_Maker-12-Aug-2022-01_58-AM
Ο Βατσλίκ έπιασε το τελευταίο πέναλτι της Σλόβαν, ο Βαλμπουενά έβαλε το τελευταίο του Ολυμπιακού και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» που πήγαν να... βγάλουν τα μάτια τους στην Μπρατισλάβα 1-1 (2-2 παρ, 3-4 πεν), έσωσαν την παρτίδα, «κλείδωσαν» την παρουσία τους σε ευρωπαϊκό όμιλο και απομένει να δούμε αν αυτός θα είναι του Europa League όπου θα κοντραριστούν με τον Απόλλωνα Λεμεσού ή του Conference League σε περίπτωση που δεν υπερκεράσουν το εμπόδιο των πρωταθλητών Κύπρου.

Ο Τόμας Βατσλίκ τόνισε πως ήταν ψύχραιμος και διαβασμένος στη διαδικασία των πέναλτι που έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βατσλίκ στην Cosmote TV:

Για την ψυχολογία του στη διαδικασία των πέναλτι: «Ήμουν ήρεμος και συγκεντρωμένος. Ήξερα τα χτυπήματα των αντιπάλων. Ήμουν σίγουρος. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέρανε να προκριθούμε. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι έχουμε εξασφαλίσει τους ομίλους. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συνέχεια».

Για το αν αυτή η πρόκριση ήταν απόδειξη του μετάλλου του Ολυμπιακού: «Πραγματικά ήταν πολλές οι απουσίες και οι τραυματισμοί. Δεν θυμάμαι πόσοι έλειψαν την τελευταία στιγμή. Αλλά το θέλαμε πολύ και κάναμε ένα καλό ματς. Δύο φορές πήραμε προβάδισμα, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στην παράταση υπήρχαν νεύρα, ήταν μια δύσκολη πρόκριση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ενόψει της συνέχειας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm3jhdbm5741)



Κλείσιμο
Ο Βαλμπουενά - που έκανε το 4-3 στα πέναλτι για τον Ολυμπιακό με τη Σλόβαν - είπε μεταξύ άλλων στη COSMOTE TV για:

Το εάν σκέφτηκε το πέναλτι που είχε χάσει με τη Λουντογκόρετς: Σε όλον τον κόσμο μπορεί να συμβεί αυτό (να χάσει ένα πέναλτι). Όχι δεν το σκέφτηκα. Ήξερα πως θα τα καταφέρναμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ανταγωνιστικό.

Την πρόκριση: Είμαι χαρούμενος για εμάς και για τον κόσμο μας.

Το ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη: Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε. Να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα.

Το ότι ο κόσμος φώναζε το όνομά του: Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι καταπληκτικοί οι φίλαθλοί μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm3jhdc68pep)



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα: 

Το Κίεβο προετοιμάζεται ακόμα και για «νέο Τσερνόμπιλ» στη Ζαπορίζια

Δικογραφία σε βάρος της 75χρονης που πέταξε μπαστούνι σε σκυλί στον Λαγκαδά

Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας - Τον αναζητά η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης