Ο Τσιτσιπάς στην Team Europe για το Laver Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την Team Europe στο εφετινό Laver Cup, που θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου στην O2 Arena του Λονδίνου

Tsitsipas
Οι διοργανωτές, ανακοίνωσαν σήμερα (10/8) ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα καταγράψει την τρίτη συμμετοχή του στο Laver Cup, και ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ, ο οποίος προετοιμάζεται να μετάσχει για δεύτερη φορά στην διοργάνωση, συμπληρώνουν την σύνθεση της Team Europe.

Το υπόλοιπο... ρόστερ της ομάδας, αρχηγός της οποίας είναι ο Μπιόρν Μποργκ, συγκροτούν οι Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ και Ρότζερ Φέντερερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Team Europe είναι αήττητη στο Laver Cup, καθώς επικράτησε στην Πράγα το 2017, στο Σικάγο το 2018, στη Γενεύη το 2019 και στη Βοστώνη το 2021.

Ενώ η σύνθεση της Team Europe είναι πλέον γνωστή, απομένει η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της Team World, αρχηγός της οποίας είναι ο Τζον ΜάκΕνρο. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό, ότι θα ενισχύσουν την ομάδα, οι Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτζ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Τζακ Σοκ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις για πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους

Σε συμβολαιογράφο, χωρίς δίκη η αναγνώριση της πατρότητας για παιδιά εκτός γάμου

Άνδρος: «Γιατί μου κόψανε το χέρι;» - Τα πρώτα λόγια του 15χρονου μετά τον τραυματισμό του από ταχύπλοο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης