Ολυμπιακός: Μεταγραφικό σενάριο και για έμπειρο αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό σενάριο και για έμπειρο αριστερό μπακ

Ο Λάιντνερ αποκτάται ως συμπληρωματικός αριστερός μπακ την ώρα που υπάρχει ακόμα πιθανότητα για την απόκτηση και ενός έμπειρου παίκτη στη θέση αυτή.

35576112
Δεν έχει κλείσει ολοκληρωτικά το μέτωπο του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν.

Ο νεαρός Λάιντνερ αποκτάται ως γνωστόν ως μία συμπληρωματική λύση και σαν ένα σπουδαίο project την ώρα που στο ρόστερ υπάρχει και ο νεαρός Κίτσος. Είναι ένας αριστερός μπακ σε ηλικία 20 ετών.

Ωστόσο οι κινήσεις του Ολυμπιακού και οι προσπάθειές του για πιο έμπειρους παίκτες όπως ο 25χρονος Λόου - που σύμφωνα με αγγλικές πηγές δεν έγινε δεκτή η πρόταση των Πρωταθλητών - δείχνουν πως υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να αποκτηθεί και ένας πιο πεπειραμένος ακραίος αμυντικός. Κάτι που βέβαια για να δρομολογηθεί θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση με πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Θα είναι δύσκολο δηλαδή και να μείνει ο Ρέαμπτσιουκ και να αποκτηθεί και άλλος αριστερός μπακ με πείρα.

Ο Μολδαβός διεθνής - και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου - είναι ένας παίκτης με ζήτηση (και) στην Πορτογαλία (και σε άλλες χώρες) και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να έρθουν προτάσεις για εκείνον. Στο παρελθόν ο Ρέαμπτσιουκ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Αϊντραχτ, Έμπολι και Γκρόϊτερ Φιρτ. Υπάρχει δηλαδή ένα τέτοιο ενδεχόμενο που θα φέρει και άλλον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης