Νόβακ Τζόκοβιτς: Είναι στη λίστα συμμετοχής αλλά δεν θα παίξει στο US Open

Νόβακ Τζόκοβιτς: Είναι στη λίστα συμμετοχής αλλά δεν θα παίξει στο US Open

Η διοργανώτρια του US Open ξεκαθάρισε πως δεν απαιτεί εμβολιασμό από τους τενίστες αλλά θα σεβαστεί τη νομοθεσία των ΗΠΑ που δεν επιτρέπει σε ανεμβολίαστους την είσοδο στη χώρα

25934168
Σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» η USTA (διοργανώτρια του US Open) ανακοίνωσε ότι δεν απαιτεί από τους τενίστες να είναι εμβολιασμένοι για να παίξουν στο Grand Slam που αρχίζει στις 29/8 αλλά θα σεβαστεί τη νομοθεσία των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ ως γνωστόν απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα σε όποιον δεν έχει κάνει εμβόλιο κατά του Covid-19 κάτι που σημαίνει πως ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να αγωνιστεί.

Όλα αυτά την ημέρα που η USTA ανακοίνωσε τις λίστες συμμετοχής στο US Open και στους άνδρες υπάρχει το όνομα του Σέρβου.



Κλείσιμο
«Σύμφωνα με τους κανόνες του Grand Slam, όλοι οι παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις εισάγονται αυτόματα στην κλήρωση του απλού ανδρών και γυναικών με βάση την κατάταξη 42 ημέρες πριν από την πρώτη Δευτέρα της εκδήλωσης. Το US Open δεν υποχρεώνει τους παίκτες να εμβολιαστούν αλλά θα σεβαστεί τη θέση της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με τα ταξίδια στη χώρα για μη εμβολιασμένους πολίτες εκτός ΗΠΑ.», εξήγησε με δήλωση η USTA.

Έτσι εάν οι ΗΠΑ δεν αλλάξουν την τακτική τους σχετικά την είσοδο των μη εμβολιασμένων στη χώρα ο Νόλε θα χάσει και 2ο Grand Slam στο 2022 μετά από το Australian Open.

Ο ίδιος έχει σημειώσει ότι δεν θα εμβολιαστεί και ξεκαθάρισε πως δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ εάν δεν έχει εγγυήσεις ότι θα εισέλθει στη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης