Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε συζητήσεις για την επιστροφή του στη Σπόρτινγκ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε συζητήσεις για την επιστροφή του στη Σπόρτινγκ

Μια φωτογραφία του αυτοκινήτου του Πορτογάλου άσου στο γήπεδο της Σπόρτινγκ φούντωσε τα σενάρια για επιστροφή του στην ομάδα της Λισαβόνας - Για δανεισμό γράφουν τα ΜΜΕ της χώρας

rola
Το πορτογαλικό SPORT TV με αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσει της Σπόρτινγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο 37χρονος Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν έχουν πιάσει τόπο οι προσπάθειες του να πάρει μεταγραφή σε ομάδες όπως η Τσέλσι, η Παρί και η Μπάγερν.

Το πορτογαλικό SPORT TV έρχεται να μεταδώσει ότι η Σπόρτινγκ συζητάει με την Μάντσεστερ για τον δανεισμό του Κριστιάνο. Η Σπόρτινγκ θα παίξει τη νέα χρονιά στο Champions League, αυτό είναι βασική προϋπόθεση για τον Ρονάλντο, και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ αλλά και στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2002-03 πριν πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ! Στην Πορτογαλία έχει ξεσπάσει...φρενίτιδα για την "επιστροφή" λόγω μιας φωτογραφίας.

Κλείσιμο
Τι δείχνει; Την λευκή Rolls Royce του Ρονάλντο παρκαρισμένη στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου της Σπόρτινγκ, "Ζοζέ Αλβαλάδε". Επίσης στην Πορτογαλία γράφουν ότι η σύντροφος του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρέθηκε εκεί κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο.

Πάντως η "O JOGO" αναφέρει πως είναι δύσκολο σε αυτή την ηλικία ο Πορτογάλος να επιστρέψει αφού έχει μπροστά του 3 ποιοτικά χρόνια.


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης