Xanthi Masters μπιτς βόλεϊ: Υψηλού επιπέδου θέαμα σε κατάμεστες κερκίδες στη πλατεία Δημοκρατίας

Xanthi Masters μπιτς βόλεϊ: Υψηλού επιπέδου θέαμα σε κατάμεστες κερκίδες στη πλατεία Δημοκρατίας

Η Ξάνθη είναι ο τρίτος σταθμός των τουρνουά masters του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ με τον κόσμο να απολαμβάνει μοναδικό θέαμα

Xanthi3
Με τέσσερις αγώνες του κυρίως ταμπλό των ανδρών και με πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Xanthi Masters που ξεκίνησε χθες Πέμπτη 14 Ιουλίου στη πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

Με τις κερκίδες να έχουν γεμίσει ασφυκτικά, στο πρώτο παιχνίδι ανδρών ο Στέλιος Τζιουμάκας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου επιβλήθηκαν του Νικήτα Εφραιμίδη και του Κώστα Μπατζιλή με 2-0 (21-11, 21-15) σετ.

Στη συνέχεια, Γιώργος Καντιώτης και ο Νίκος Ντόντης χρειάστηκαν 38 λεπτά για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Χρήστου Βολουδάκη και του Ανέστη Δημητριάδη με 2-0 (21-15, 21-17).

Xanthi9e
Xanthi4
Xanthi9c


Κλείσιμο
Στο τρίτο παιχνίδι για τον Γ' όμιλο του κυρίως ταμπλό ο Αντιόλ Κόλα και ο Σταύρος Ντάλλας νίκησαν με 2-0 (21-18, 24-22) σετ τον Θωμά Δημητριάδη και τον Σπύρο Τερζόγλου, κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ από 14-19.

Στην τελευταία αναμέτρηση της Παρασκευής (15/07) οι Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου ξεκίνησαν με το δεξί το Xanthi Masters, καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-17) σετ του Γιάννη Αλεξίου και του Βασίλη Κατσακούλα.

Το πρωί του Σαββάτoυ (16/07, 09.00) θα συνεχιστούν οι αγώνες των ομίλων ανδρών.

Πρόκριση.... θρίλερ στα προημιτελικά για Αντωνακάκη, Περδικάκη και Χριστοδούλου, Σαμπάτη

Xanthi7
Xanthi8
Xanthi9
Xanthi9B


Με τη νίκη των Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη επί της Ιφιγένειας Σαμπάτη και της Χρυσάνθης Χριστοδούλου με 2-0 σετ ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του κυρίως ταμπλό των γυναικών στο Masters της Ξάνθης που διεξάγεται στη πλατεία Δημοκρατίας, αναμέτρηση που έφερε και τριπλή ισοβαθμία στον Δ' όμιλο!

Η πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης στον Δ' όμιλο κρίθηκε στον συντελεστή των πόντων, με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου και την Ιφιγένεια Σαμπάτη να προκρίνονται ως πρώτες (1,110), ενώ οι Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη πέρασαν ως δεύτερες έχοντας καλύτερο συντελεστή 0,004 από την Μαρία Σωτηρίου και την Εβίτα Λεωνίδου (0,951 έναντι 0,967).

Στον Α' όμιλο με 2Χ2 προκρίθηκαν οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη και μαζί τους πέρασαν και οι Άντζελα Παπά, Πωλίνα Τριγωνίδου.

Xanthi9d
Xanthii2
Xanthii5
Xanthii6


Στον Β' όμιλο προκρίθηκαν αήττητες στα προημιτελικά οι Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή και ως δεύτερες πήραν το εισιτήριο οι Τατιάνα Μολδοβανίδη, Ροδάνθη Μαριάτου.

Τέλος, στον Γ' όμιλο το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης οι Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη και οι Αναΐς Αγγελοπούλου, Βιβή Σούλη.

Οι προημιτελικοί αγώνες των γυναικών θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 15.00.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

15.00: Ηλέκτρα Αγριοδήμου/Δήμητρα Καραγκούνη - Αναΐς Αγγελοπούλου/Βιβή Σούλη
follow: Ιφιγένεια Σαμπάτη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου - Τατιάνα Μολδοβανίδη/Ροδάνθη Μαριάτου
follow: Βασιλική Ματιάδη/Ιωάννα Παρισάκη - Γεωργίνα Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη
follow: Διονυσία Μάτιου/Ελένη Χαντζή - Άντζελα Παπά/Πωλίνα Τριγωνίδου


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς δρούσε η «μαφία του λουκουμά» στην Θεσσαλονίκη - Εξανάγκαζαν αλλοδαπούς να πωλούν λουκουμάδες σε παραλίες

O Αρμι Χάμερ είναι τελείως απένταρος - Από σταρ του Χόλιγουντ... έγινε «κλείστρα» σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου

Οι μαχαιροβγάλτες, οι πιστολέρο και τα 10.000 ευρώ - Η δικογραφία για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον φούρνο της Βούλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης