Γιοβάνοβιτς: «Λογικό να έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, είμαστε σε επαφή για μεταγραφές»

Γιοβάνοβιτς: «Λογικό να έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, είμαστε σε επαφή για μεταγραφές»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε λογικές τις διακυμάνσεις στις εμφανίσεις της ομάδας αυτό το διάστημα, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν καθημερινές επαφές για μεταγραφικές υποθέσεις

jovanovic_0
Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το πως αξιολογεί το φιλικό με την Αλ Ντουχαΐλ: «Ήταν διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο και λόγω των καιρικών συνθηκών. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που είχε αρκετή ζέστη. Η Αλ Ντουχαΐλ είναι μια από τις καλές ομάδες. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες. Σίγουρα έχουμε διακυμάνσεις σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού, είτε σε κατοχή, είτε σε ανασταλτική λειτουργία. Έχουμε και καλά και κακά σημεία. Είναι λογικό αυτή την περίοδο με τον αριθμό των προπονήσεων που έχουμε. Οι προβληματισμοί φέρνουν περισσότερη δουλειά και αυτοσυγκέντρωση για να βελτιωνόμαστε. Δεν έχω παράπονο από τη δουλειά των παικτών μου και τη συμπεριφορά τους. Και στον Βόλο και εδώ στην Αυστρία κάνουμε αρκετές προπονήσεις, δουλεύουμε καλά, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το επόμενο δυνατό φιλικό με τη Λεβερκούζεν: «Είναι ένα παιχνίδι που ίσως είναι πολύ πιο δυνατό από ότι θα μας χρειαζόταν. Όμως πάντα μέσα από αυτά τα παιχνίδια βλέπεις περισσότερα πράγματα για την ομάδα. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες στην Μουντεσλίγκα. Ίσως είναι ένα υπερβολικά δυνατό τεστ αλλά μπορούμε να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τέτοιου επιπέδου ομάδες».

Για το πού χρειάζεται ενίσχυση: «Είμαστε σε καθημερινή επαφή, ξέρουμε τις θέσεις και θέλουμε να τελειώσουμε τις υποθέσεις για να έχουμε περισσότερες λύσεις».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί τα βρόντηξε ο «σούπερ Μάριο» Ντράγκι: Οι κίνδυνοι για την Ιταλία, την Ευρωζώνη και την Ουκρανία

Αυξάνεται η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη, σε ποιο σενάριο θα φτάσει στο 50%

Αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές το τριήμερο λόγω ισχυρών ανέμων - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης