Ολυμπιακός - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-3: Δεύτερη ήττα στην Αυστρία

Ολυμπιακός - Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-3: Δεύτερη ήττα στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Αρμίνια  Μπίλεφελντ στο 5ο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους και έδειξε πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό ραντεβού του με την Μακάμπι Χάιφα

5635770
Τη δεύτερη ήττα του σε επίπεδο φιλικών αγώνων γνώρισε ο Ολυμπιακός με σκορ 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ έχοντας πάντως πιο καλό πρόσωπο στο β' μέρος σε σχέση με την κακή εικόνα του α' 45λεπτου. Στις 2 από τις 3 φάσεις των γκολ των Γερμανών είχε ευθύνη ο Μπα και στη μία ο Κρίνστινσον.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τους εξής 11: Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπα, Κούτρη, Κούντε, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Φαντινγκά και Τικίνιο. Από αυτήν την 11άδα βέβαια είναι πιθανό οι 5 παίκτες της να μην βρίσκονται καν του χρόνου στον Ολυμπιακό (Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Κούτρης, Φαντινγκά και Τικίνιο).

Λάθος του Μπα, αδράνεια και γρήγορο γκολ η Αρμίνια
Ο Ολυμπιακός δέχθηκε νωρίς το 1-0. Στο 8' η Αρμίνια σκόραρε από φάση με κόντρα πάνω στον Μπα που μετά στρώθηκε η μπάλα στον Κλος για να βρει δίχτυα. Στη συνέχεια η Αρμίνια είχε και άλλη φάση με τους Κρίστινσον και Μπα να τη σταματούν αυτή τη φορά.

5635841
5635839


Το 2-1 και η κακή εικόνα του α' μέρους
Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να αντιδράσει και στο 21' μία σέντρα του Ανδρούτσου πήγε στον Καπίνο. Στο 23' ήρε το 2-0 για την Αρμίνια με σουτάρα από τον Ρατσκόφσκι με τον Ανδρούτσο να μην μπορεί να διώξει με κεφαλιά.

Κλείσιμο
Στο 34' ένα φάουλ του Βαλμπουενά κόπηκε σε κόρνερ και ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Τικίνιο μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά. Η Αρμίνια απείλησε μετά με ένα φάουλ και στο 40' το σουτ του Μπουχαλάκη πήγε κόρνερ. Πριν κλείσει το α' μέρος ο Μπαγκαλιάνης πήγε δεξί μπακ και ο Ανδρούτσος αριστερό γιατί χτύπησε και βγήκε ο Κούτρης.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα και σε σχήμα, οι φάσεις του Αμπουμπακάρ Καμαρά και το 3-1
Στην επανάληψη ο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές βάζοντας τον Μαντί Καμαρά στο κέντρο με τον Μπουχαλάκη και έχοντας τον Ζίνκερναγκελ πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Χασάν.

5635854
5635858


Στο 72' ο Καρβάλιο είχε ένα σουτ έξω. Με την είσοδο του Ρέαμπτσιουκ ο Ανδρούτσος πήγε ξανά δεξί μπακ. Στο 81' ένα σουτ του Αμπουμπακάρ Καμαρά πήγε έξω και στο 82' μία κεφαλιά του πήγε στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 87' ο Μασούρας είχε ένα σουτ λίγο έξω και στο 88' έγινε το 3-1 της Αρμίνια. Ο Χακ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με τον Μπα να τον χάνει και τον Κρίστινσον να κάνει λάθος έξοδο. Έτσι ήρθε το 3-1 σε έναν αγώνα όπου δύσκολα θα βρεθούν ουσιαστικοί διακριθέντες για τον Ολυμπιακό. Ειδικά από την πλευρά των υπό δοκιμή ή υπό αξιολόγηση παικτών.

5635785
5635798


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μάρτινς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος (79′ Ρέαμπτσιουκ), Κούτρης (40′ λ.τρ. Μπαγκαλιάνης), Μπουχαλάκης, Κούντε (63′ Μ. Καμαρά), Καρβάλιο (79′ Μασούρας), Φαντιγκά (63′ Ζινκερνάγκελ), Βαλμπουενά (63′ Αμπ. Καμαρά), Τικίνιο (63′ Χασάν).

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Με ζέστη κάνει ποδαρικό ο Ιούλιος, υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Ονόματα, φωτογραφίες και «πρεσάρισμα» σε Σουηδία και Φινλανδία από την Τουρκία για την έκδοση «τρομοκρατών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης