ΝΒΑ: O Γιόκιτς μένει στους Νάγκετς με 264 εκατ. και ο Μπράνσον πάει στους Νικς με 110 εκατ. δολάρια

ΝΒΑ: O Γιόκιτς μένει στους Νάγκετς με 264 εκατ. και ο Μπράνσον πάει στους Νικς με 110 εκατ. δολάρια

Ο 27χρονος Σέρβος σέντερ  γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ καθώς θα υπογράψει το supermax συμβόλαιο υψους 264 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ  ο  25χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ των Ντάλας Μαβερικς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Γιορκ Νικς υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο

Collage_Maker-01-Jul-2022-01_27-AM
Ο  back to back πολυτιμότερος παίκτης του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ, Νίκολα Γιόκιτς, θα βουτήξει στο «χρυσάφι» την επόμενη πενταετία καθώς θα λάβει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ!

Συγκεκριμένα ο 27χρονος Σέρβος σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς θα λάβει σε αυτό το διάστημα 264 εκατομμύρια δολάρια όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Σαμς Τσαράνια, ενώ σημειώνει ότι θα έχει την οψιόν με το μέρος του για την 5η και τελευταία σεζόν (2027-28) έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων!



Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει λάβει έως τώρα 115 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει να λάβει άλλα 32 εκατομμύρια δολάρια για την σεζόν 2022-23. Το νέο του συμβόλαιο θα ξεκινήσει να έχει ισχύ από τη σεζόν 2023-24 και μετά.

Κλείσιμο


Στο μεταξύ δεν θα... αργήσει να μείνει για πολύ ώρα free agent o Τζέιλεν Μπράνσον, καθώς φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια, ο Αμερικανός πρώην παίκτης των Ντάλας Μάβερικς, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Γιορκ Νικς καθώς ετοιμάζεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 110 εκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο.  


Φέτος αγωνίστηκε σε 79 ματς της σεζόν έχοντας κατά μέεσο όρο 16.3 πόντους, 4.8 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ, σουτάροντας με ποσοστό 50% εντός παιδιάς, 37% στα τρίποντα και 84% στις βολές.




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο


Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης