Τεντόγλου: Πρωτιά στο Diamond League της Στοκχόλμης

Τεντόγλου: Πρωτιά στο Diamond League της Στοκχόλμης

Με άλμα στα 8,31μ. ο Μίλτος Τεντόγλου επικράτησε στο μήκος στο Diamond League της Στοκχόλμης και έδειξε έτοιμος για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον (15-24/7)

tento

Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε αλώβητος και από τη Στοκχόλμη, την τελευταία του στάση πριν το Παγκοσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, μπορεί να χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες για να βρει το ρυθμό του, ωστόσο για μια ακόμη φορά λειτούργησε αποτελεσματικά πετυχαίνοντας 8,31 μ. (1,7) και κατακτώντας τη νίκη στον αγώνα της σειράς Diamond League.

Ο αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με 7,63 μ., συνέχισε με 7,81 μ., 7,78 μ., άκυρο, ενώ στο τελευταίο του άλμα πέτυχε 8,12 μέτρα. Ο "χρυσός" ολυμπιονίκης του Τόκιο και "χρυσός" το χειμώνα στο Βελιγράδι δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το μοναδικό μετάλλιο, που λείπει από την πλούσια συλλογή του και να επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά φέτος, πως είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον πλανήτη.


Ο αθλητής στα πρώτα του άλματα είχε κάποια προβλήματα με τη φόρα του, λόγω του αέρα που άλλαζε, αλλά και της βαλβίδας. Δεύτερος με 7,98 μ. ήτσν ο Τόμπιας Μόντλερ και τρίτος ο Φιλίπ Πράντβιττσα (Κροατία) με 7,82 μέτρα. Ο Τεντόγλου από την αρχή του χρόνου έχει μόλις μία ήττα, στον πρώτο του αγώνα στον κλειστό στην Οστράβα.




Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο


Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης