Τζούλιαν Νάγκελσμαν: Έχει σχέση με δημοσιογράφο της Bild και της άλλαξαν ρεπορτάζ

Τζούλιαν Νάγκελσμαν: Έχει σχέση με δημοσιογράφο της Bild και της άλλαξαν ρεπορτάζ

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, αποκαλύφθηκε ότι έχει σχέση με τη δημοσιογράφο της Bild, Λένα Βούρζενμπεργκερ, και έτσι η εφημερίδα αναγκάστηκε να της αφαιρέσει το ρεπορτάζ των πρωταθλητών Γερμανίας

jyu
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία μετά από την αποκάλυψη της σχέσης του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου με δημοσιογράφο της Bild η οποία κάλυπτε το ρεπορτάζ της ομάδας της Βαυαρίας.

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν είναι ζευγάρι με την Λένα Βούρζενμπεργκερ και αυτό οδήγησε την Bild να αφαιρέσει το ρεπορτάζ της Μπάγερν από τη νεαρή ρεπόρτερ.

Ο 34χρονος προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν για 15 χρόνια μαζί με την σύντροφο του, Βερένα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Χώρισαν όμως και έτσι ο Γερμανός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης δημοσιογράφου.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους "αιχμαλώτισε" μαζί στην Ίμπιζα πάνω σε γιοτ.



Κλείσιμο
«Σήμερα ακούσαμε για τη σύνδεση μεταξύ του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και της δημοσιογράφου Λένα Βούρζενμπεργκερ, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου. Προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρούσεις συμφερόντων, η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τη δουλειά του ως ρεπορτέρ της Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε η ανακοίνωση της Bild.

Στα γερμανικά ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές ότι ο προπονητής ήθελε να κρατήσει κρυφή τη σχέση για να μην χαλάσει τις σχέσεις της ρεπόρτερ με τους ποδοσφαιριστές.



Ειδήσεις σήμερα:

Power pass: Απλοποιείται η αίτηση, η πλατφόρμα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα

Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ - Μητσοτάκης για Τουρκία: Το διάλογος γιοκ το έχουμε ξανακούσει, πρέπει να συναντιόμαστε

Σταμάτης Γονίδης: Ελάχιστη κατανάλωση €800 σε συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης