Εθνική Ελλάδας: Να προσθέσει μία νίκη για την επόμενη φάση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Εθνική Ελλάδας: Να προσθέσει μία νίκη για την επόμενη φάση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Στο κλειστό της Νεάπολης με την Μεγάλη Βρετανία το απόγευμα της Πέμπτης (30/06) η Εθνική επιζητά τη νίκη με την οποία θα ολοκληρώσει την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και θα έχει σημαντική... παρακαταθήκη για την επόμενη

02ethniki
Η αυλαία του πρώτου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Εθνική Ελλάδας πέφτει με τον αγώνα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία στο κατάμεστο κλειστό της Λάρισας το απόγευμα της Πέμπτης (30/06 20:00, NovaSports4, Live στο Gazzetta).

Με την πρώτη... επίσημη παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναζητά το ροζ φύλλο αγώνα που θα κλείσει με ιδανικό τρόπο την αρχική φάση του θεσμού και θα δώσει και προβάδισμα για την επόμενη, μιας και η ομάδα έχει ήδη προκριθεί!

Η πολυπόθητη νίκη αφορά το επόμενο βήμα, αφού οι Εθνικές κουβαλούν τα αποτελέσματα και στον επόμενο γύρο. Εκεί, θα δημιουργηθούν τέσσερις όμιλοι από έξι ομάδες με την καλύτερη τριάδα να πατά ένα ακόμη σκαλοπάτι προς τους αγώνες σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία.

Ο όμιλος που θα διασταυρωθεί σε εκείνο το σημείο η Ελλάδα, αφορά εκείνον στον οποίο βρίσκονται Σερβία, Λετονία, Βέλγιο και Σλοβακία, με τους τελευταίους να βρίσκονται μακριά από την υπόθεση πρόκριση στο Group A.

Στην προσπάθεια κόντρα στους Βρετανούς, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μωραϊτη που τέθηκε εκτός λόγω πυρετού, αλλά και του Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη.

Βαθμολογία του ομίλου της Ελλάδας
Κλείσιμο
  1. Ελλάδα 5 (2-1)
  2. Τουρκία 4 (1-2)
  3. Βρετανία 3 (1-1)
Βαθμολογία του Group A με το οποίο θα διασταυρωθεί
  1. Σερβία 7 (3-1)
  2. Λετονία 7 (3-1)
  3. Βέλγιο 6 (2-2)
  4. Σλοβακία 4 (0-4)
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης