ΕΠΟ: Σε αναζήτηση νέου αρχιδιαιτητή - Στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

ΕΠΟ: Σε αναζήτηση νέου αρχιδιαιτητή - Στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει ως επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπης Διαιτητσίας της ΕΠΟ

5169682
Ήταν ένα διάστημα που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε μείνει... μέτεωρος και υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν θα έμενε ή όχι στην ΚΕΔ / ΕΠΟ. Πως ακόμα και η πρόταση που θα του γινόταν για να συνεχίσει στην ελληνική ΚΕΔ ως αρχιδιαιτητής θα ήταν με τα μισά χρήματα που έπαιρνε.

Ωστόσο ήρθε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Και αυτό διότι ανακοίνωσε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον νέο αρχιδιαιτητή της!

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει τον διάδοχό του, που αναμένεται να είναι ξένος. Ο Κλάτενμπεργκ είχε όντως κρούση από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου και τελικά εάν κρίνουμε από τη σχετική ενημέρωση οι επαφές πήγαν μέχρι το τελικό στάδιο.

Η αιγυπτιακή Ομοσπονδία σε ανακοίνωση - που δεν βγήκε στα αγγλικά και αναρτήθηκε στα social media της - ανέφερε πως συνεδρίασε στις 29 Ιουνίου. Επίσης πως αποφάσισε να εγκρίνει την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Π.Ο. της χώρας.

Ο Κλάτενμπεργκ πάντως έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.


Πηγή:www.gzzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για το Fuel Pass 2 – Τι περιλαμβάνει

Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η προτελευταία υποψήφια προς αποχώρηση – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης