ΠΑΟΚ: Το διπλό «όχι» για Τσόλακ στη Ρέιντζερς και τα 3.000.000 ευρώ

ΠΑΟΚ: Το διπλό «όχι» για Τσόλακ στη Ρέιντζερς και τα 3.000.000 ευρώ

Για «σκληρή στάση του ΠΑΟΚ που ορίζει την τιμή διαπραγμάτευσης» κάνει λόγο ο Τύπος στη Σκοτία αναφορικά με τις επαφές των «ασπρόμαυρων» με τους Ρέιντζερς της Γλασκόβης για τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ

3541393_0
Ο ΠΑΟΚ καθορίζει τον τρόπο της διαπραγμάτευσης και τα ποσά σ’ ότι αφορά τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς. Αυτό το έχουν καταλάβει για τα καλά οι Σκοτσέζοι που εισέπραξαν διπλό «όχι» από τους «ασπρόμαυρους» στις προτάσεις που έχουν κάνει από την στιγμή που ο Κροάτης επιθετικός μπήκε στην «transfer list» του Τζιοβάνι Φαν Μπρόχορστ.

Με την ελληνική ομάδα να βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τον Τσόλακ να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, οι Ρέιντζερς βλέπουν τον Ζοσέ Μπότο και την ιδιοκτησία του «Δικεφάλου» να κρατούν «σκληρή στάση», αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν ότι σύντομα ο 28χρονος φορ θα αποχωρήσει από το Άπελντοορν με προορισμό τη Γλασκόβη, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο συλλόγους.

«Ο στόχος των Ρέιντζερς, Αντόνιο Τσόλακ, ταξίδεψε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με την ελληνική ομάδα να είναι ανένδοτη, ότι δεν θα πάει πουθενά αν δεν εκπληρωθεί το ζητούμενο ποσό των 2,6 εκατομμυρίων λιρών», αναφέρει σήμερα η «Daily Record».

Όπου 2.600.000 λίρες υπολογίστε ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ. Όσα έδωσαν οι «ασπρόμαυροι» για να τον αποκτήσουν από τη Ριέκα πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Νεκρός 18χρονος

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος ο φάκελος Μητσοτάκη για το ΝΑΤΟ - Στο ίδιο τραπέζι με Ερντογάν στη Μαδρίτη

Θεσσαλονίκη: «Μητέρα και γιος σταμάτησαν να βάλουν χειροπέδες και πάτησαν το γκάζι προς τη θάλασσα», λέει αυτόπτης μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης