Σφαιρόπουλος: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση να αναλάβω»

Σφαιρόπουλος: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση να αναλάβω»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελα να έχει συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την προοπτική συνεργασίας τους

5432792__1_
Τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον ήθελε να είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που δούλεψε για πολλά χρόνια στην Μακάμπι, μίλησε στην ΕΡΤ και ξεκαθάρισε για το θέμα: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία.

Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό».

Για την εθνική ομάδα και την πρόσκληση του Δημήτρη Ιτούδη τόνισε: «Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα.

Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά».

Ειδήσεις σήμερα:

Ερέτρια: «Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί, του δώσαμε 32 φάρμακα,, αλλά είχε χάσει τη μάχη», λέει γιατρός για τον 13χρονο

Ελληνοτουρκικά: Ο επόμενος γύρος στη Μαδρίτη - Η στρατηγική Μητσοτάκη για την πιθανή πρόκληση Ερντογάν

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της - Την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης