Ολυμπιακός: Πορτογαλικό σενάριο για τον Πίτσι

Ολυμπιακός: Πορτογαλικό σενάριο για τον Πίτσι

Ο Πίτσι, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα, φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές και μάλιστα γίνεται λόγος και για επαφές των 2 συλλόγων.

pizzi
Μεταγραφικό σενάριο από την Πορτογαλία εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Πίτσι. Έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνδεθεί και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός αλλά και σχετικά πρόσφατα. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ήδη γίνονται και σχετικές συζητήσεις για τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια αυτές οι πληροφορίες μένει να επιβεβαιωθούν ή όχι.

Ο Πίτσι στα 32 του χρόνια αγωνίζεται κυρίως δεκάρι αλλά παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Πέρυσι ήταν δανεικός στη Μπασακσεχίρ στην Τουρκία. Ανήκει στη Μπενφίκα και έχει συμβόλαιο εκεί έως το 2023. Το 2021-2022 είχε σεζόν με 40 αγώνες και 3 γκολ αλλά και 5 ασίστ. Ο διεθνής Πορτογάλος έχει κάνει καριέρα σε Πορτογαλία και Ισπανία με ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει κατακτήσει το Europa με την Ατλέτικο και το Nations League με την Πορτογαλία, έχει τίτλους στην Πορτογαλία και έχει βγει πρώτος σκόρερ στο Europa League το 2020-2021. Με τη Μπενφίκα έχει 357 ματς στην καριέρα του με 94 γκολ και 95 ασίστ.

Pizzi - All 94 Goals For SL Benfica [2014/2022]


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης