Ο Ολυμπιακός πιέζει τον Ντόρσεϊ για την παραμονή

Ο Ολυμπιακός πιέζει τον Ντόρσεϊ για την παραμονή

Ο Ολυμπιακός εδώ και δύο μέρες διαπραγματεύεται έντονα με τον 26άχρονο γκαρντ ο οποίος καλοβλέπει την παραμονή του στο ΣΕΦ

dorsey_3
Η ανανέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν μόνο η αρχή για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν. Προτεραιότητα και «κλειδί» για όσα έχει στο μυαλό του ο 57άχρονος προπονητής είναι η παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ και η διοίκηση έχει φουλάρει τις μηχανές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, οι δύο πλευρές τις τελευταίες δύο μέρες διαπραγματεύονται το κοινό τους μέλλον. Ο Ολυμπιακός ασκεί έντονο πρέσινγκ στον Ντόρσεϊ και του δείχνει εμπράκτως πόσο τον υπολογίζει. Ο ομογενής γκαρντ από την πλευρά του φαίνεται πως έχει καταλάβει την δυσκολία να επιστρέψει στο ΝΒΑ και βλέπει με αρκετά καλό μάτι την ανανέωση της συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά στα οικονομικά όρια που είχαν θέσει ενώ οι συζητήσεις περιλαμβάνουν συμβόλαιο 1+1 ετών. Το επόμενο καλοκαίρι θα έχει σίγουρα NBA out ενώ ο Ολυμπιακός προκειμένου να πείσει τον Ντόρσεϊ να υπογράψει άμεσα ενδεχομένως να του δώσει αυτή την προοπτική και για φέτος, αλλά μόνο για κάποιες μέρες του Ιουλίου.

Ο Ντόρσεϊ φέτος βρήκε πολύ χώρο στην ομάδα, ξεκίνησε βασικός και στα 75 φετινά επίσημα παιχνίδια (ο μοναδικός με 75/75) και είχε ρόλο πρωταγωνιστής. Στην Euroleague τελείωσε με 12.8 πόντους (37.4%τριπ.), 2.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.8 λάθη ενώ στο πρωτάθλημα πρόσφερε 10.8 πόντους (40.9%τριπ.), 2.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.4 λάθη.

Ο Ολυμπιακός θέλει από τον κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου, Τάιλερ Ντόρσεϊ να συμφωνήσουν άμεσα γιατί τον θεωρεί σημαντικό «γρανάζι» της ομάδας. Αν τελικά επέλθει συμφωνία το οποίο συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή αρκετές πιθανότητες, τότε θα γίνει ακόμη πιο εύκολος ο σχεδιασμός της ομάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση διαγωνιζόμενης που λιποθύμησε στο νερό

Πόθεν έσχες: Δείτε τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

Mad Video Music Awards 22: Τραυματίστηκε η Κορομηλά, φυγάδευσαν την Παπαρίζου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης