Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 71-69: «Ζωντανοί» σε ματς... γκραν γκινιόλ οι «μπλαουγκράνα» - Δείτε βίντεο

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 71-69: «Ζωντανοί» σε ματς... γκραν γκινιόλ οι «μπλαουγκράνα» - Δείτε βίντεο

Με δύο βολές του Κόρεϊ Χίγκινς ύστερα από αμφισβητούμενο φάουλ του Ταβάρες, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης ισοφαρίζοντας τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος σε 1-1

barca_real_basket
«Classico» με τα... όλα του ήταν το Game 2 των τελικών της Liga Endesa! Είχε ένταση, αγωνία, σασπένς αλλά και... παράπονα στο τέλος του αγώνα! Το ματς κρίθηκε από 2/2 βολές του Κόρεϊ Χϊγκινς στα 27 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και ενώ είχε προηγηθεί φάουλ του Ταβάρες που σηκώνει... μπόλικη συζήτηση για το τελικό 71-69 της Μπαρτσελόνα και το 1-1 στη σειρά.

Στο παρκέ του «Palau Blaugrana» έπεφταν... κορμιά! Υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ, η Ρεάλ είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει στο +8 (65-57) στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Μαδριλένοι αντέδρασαν, έφεραν το ματς στα ίσια (65-65) με 8-0 σερί και το τελευταίο δίλεπτο εξελίχθηκε σε πραγματικό... γκραν γκινιόλ!

Μετά τις βολές του Χίγκινς στα 27'' ο Κοζέρ αστόχησε σε τρίποντο... νίκης και κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ισοφαρίσει και να μην βρεθεί πρόωρα με την πλάτη στον τοίχο, ενόψει των επόμενων αγώνων στην έδρα της Ρεάλ η οποία σημειωτέον εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι μετά το «break» στον πρώτο τελικό.

Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν εκείνος που πήρε την κατάσταση στα χέρια του έχοντας 26 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/6 βολές και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Χίγκινς είχε άλλους 10 πόντους. Από πλευρά Ρεάλ ο Γιαμπουσέλε έκανε τα πάντα (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Ταβάρες (11π.)

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 32-32, 56-54, 71-69

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckr0w17pzgoh)


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης