Ποδοσφαιριστής στο Ελ Σαλβαδόρ σκότωσε διαιτητή γιατί τον απέβαλε!

Ποδοσφαιριστής στο Ελ Σαλβαδόρ σκότωσε διαιτητή γιατί τον απέβαλε!

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο Σαν Σαλβαδόρ, όπου ο 63χρονος διαιτητής Χοσέ Αρνόλντο Αμάγια άφησε την τελευταία του πνοή μετά από επίθεση που δέχθηκε από ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο

Diaititis
Δύο κίτρινες κάρτες ήταν η αφορμή για να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος σε ποδοσφαιρικό αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων στο Ελ Σαλβαδόρ.

Στην πρωτεύουσα της χώρας Σαν Σαλβαδόρ και πιο συγκεκριμένα στη συνοικία Μιραμομέντε, ο 63χρονος Χοσέ Αρνόλντο Αμάγια το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο γήπεδο για να διευθύνει έναν ακόμη αγώνα.

Ο «προφεσόρ Αμάγια» όπως ήταν γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της χώρας, κάποια στιγμή έβγαλε κίτρινη κάρτα σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αντέδρασε, άρχισε να τον βρίζει με χυδαίο τρόπο κι όταν του έδειξε και τη δεύτερη κάρτα και τον έστειλε στα αποδυτήρια έγινε το κακό.



Αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το πόσοι ήταν οι δράστες, το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής που αντίκρισε την κόκκινη άρχισε να τον χτυπά με βίοι τρόπο ακόμη κι όταν τον έριξε στο χορτάρι.

Κλείσιμο
Κι όταν οι υπόλοιποι έσπευσαν κοντά στον άτυχο ρέφερι και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη, ωστόσο οι Αρχές ανέφεραν ότι η ανάκριση ολοκληρώνεται σύντομα και οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.


Ειδήσεις σήμερα

Power Pass - Πιερρακάκης: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος έως 600 ευρώ

Γιώργος Τράγκας: Πέντε χρόνια θα ψάχνουν για το «ξέπλυμα» - Τα νόμιμα θα μοιραστούν στη σύζυγο και στον γιο του Γιάννη

Αστυπάλαια: Τροχαίο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες - Πήγαιναν στην εκκλησία τα δύο ηλικιωμένα ζευγάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης