Χάαλαντ: «Ο Μαχρέζ με... έψησε να υπογράψω στην Μάντσεστερ Σίτι όταν κάναμε διακοπές στη Μύκονο»

Χάαλαντ: «Ο Μαχρέζ με... έψησε να υπογράψω στην Μάντσεστερ Σίτι όταν κάναμε διακοπές στη Μύκονο»

Ο Νορβηγός επιθετικός  στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αποκάλυψε πως ο Αλγερινός εξτρέμ τον «έψησε» να υπογράψει στους «Πολίτες» στη διάρκεια των περσινών τους διακοπών στο «νησί των ανέμων» - Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Αγγλίας ο πατέρας και τώρα ο γιος

287695512_10167138952095455_6537304895547498332_n
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και με τη... βούλα είναι πλέον ο Νορβηγός επιθετικός Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα των «Πολιτών» αποκάλυψε το πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει από την Bundesliga στην Premier League.

Και το όνομα αυτού Ριάντ Μαχρέζ. Σύμφωνα με τον 22χρονο επιθετικό ο Αλγερινός εξτρέμ ήταν εκείνος που τον «έψησε» για τη μεγάλη μεταγραφή όταν έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2021.

«O Ριγιάντ μου είπε να έρθω στη Σίτι όταν ήμασταν στη Μύκονο και είχε δίκιο σε αυτό! Μιλήσαμε και είπε κάποια καλά πράγματα για τον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός επιθετικός, με το Twitter να παίρνει «φωτιά» και τους φίλους της Σίτι να αποθεώνουν τον «ατζέντη» Μαχρέζ.  Την ίδια ώρα οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον «ατζέντη» Ριγιάντ Μαχρέζ.

Erling Haaland's first interview as a Manchester City player! 🎙

Posted by Manchester City on Monday, June 13, 2022
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ  υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, θα καρπώνεται 470.000 την εβδομάδα και φυσικά συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League. Σημειώνεται πως η σημερινή μέρα είναι σημαδιακή για την οικογένεια του Νορβηγού επιθετικού καθώς σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια οι «Πολίτες» είχαν αποκτήσει τον πατέρα του 22χρονου φορ. Ο 49χρονος σήμερα, πρώην αμυντικός χαφ είχε φορέσει τη γαλάζια φανέλα το 2000 και για τρία συνολικά χρόνια πραγματοποιώντας 45 εμφανίσεις (3 γκολ, 1 ασίστ).




Ειδήσεις σήμερα:

Στα 140 εκατ. η περιουσία του Τράγκα - Η θυρίδα με τις ράβδους χρυσού

Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα στην Ανατολική Ουκρανία

Αποθέωση στο live της Φουρέιρα στη Μύκονο, ουρά χιλιομέτρων για τον «Scorpio» και μία κρέπα… «χρυσάφι»  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης