Οι οπαδοί της Ατλέτικο έφτιαξαν το #contracamiseta ενάντια στις αποφάσεις της διοίκησης για τη φανέλα

Οι οπαδοί της Ατλέτικο έφτιαξαν το #contracamiseta ενάντια στις αποφάσεις της διοίκησης για τη φανέλα

Οι οπαδοί της Ατλέτικο έχουν φτάσει στα όρια της υπομονής του με τους ισχυρούς άνδρες του κλαμπ και τρέχουν στα social media μια καμπάνια ενάντια στην εμφάνιση της σεζόν 2022/23

Fanela_Atleti
Οι υποστηρικτές της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρούν ότι οι αποφάσεις των ισχυρών ανδρών του κλαμπ έρχονται -ξανά- ενάντια στις παραδόσεις της ομάδας.

Πιστεύουν ότι Χιλ Μαρίν και Ενρίκε Θερέθο, ο ιδιοκτήτης κι ο πρόεδρος δηλαδή των «ροχιμπλάνκος», φέρονται σα να είναι οι ίδιοι ο σύλλογος, μην υπολογίζοντας τον κόσμο της ομάδας, που αποφάσισε με τη σειρά του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Την Τρίτη (07/06) ο Πρόεδρος της Ατλέτικο επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στην «El Pais» ότι η νέα φανέλα της ομάδας είναι αυτή που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους.

✅ Atletico Madrid 2022/2023 Home Shirt | FOOTBALLHOUSEUK.com


Προκειμένου να υποστηρίξει την επιλογή μάλιστα, μίλησε για όρους marketing και ανέφερε ότι την βρίσκει όμορφη. Οι οπαδοί βέβαια έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους από καιρό και πλέον τρέχουν στα social media την καμπάνια #contracamiseta λανσάροντας μια δική τους εκδοχή της φανέλας που έχει κάθετες ερυθρόλευκες ρίγες.


Κλείσιμο
Στις φωτογραφίες που έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η φανέλα εμφανίζεται με τον αριθμό «8» προς τιμήν του θρυλικού Λουίς Αραγονές (το άγαλμα του οποίοι θυμίζουμε ότι κοσμεί τον εξωτερικό χώρου του γηπέδου, χάρη σε δωρεές των οπαδών της ομάδας).



Η μπλούζα όπως την ονειρεύονται εκείνοι θα τεθεί προς πώληση με το σύνθημα να είναι «από οπαδούς για οπαδούς» και στόχο να ανακτήσουν τη χαμένη ταυτότητα της ομάδας, κι όπως γράφουν στην Ισπανία, το hashtag είναι το πρώτο βήμα από τα πολλά που σχεδιάζουν να κάνουν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης