Μπακασέτας για την Εθνική: «Είμαστε πιο έτοιμοι σαν ομάδα»

Μπακασέτας για την Εθνική: «Είμαστε πιο έτοιμοι σαν ομάδα»

Ο αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τι δύο εκτός έδρας και ειδικά για το διπλό στο Κόσοβο, ενώ ζήτησε από τον κόσμο του Βόλου να στηρίξει την ομάδα την Πέμπτη (9/6) απέναντι στην Κύπρο

5617831
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στο κανάλι της Εθνικής στο Youtube μετά τη τη νίκη στην Πρίστινα:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Και εκτός έδρας, που είναι πολύ σημαντικό γιατί θεωρώ ότι εκεί δείχνεις τον χαρακτήρα της ομάδας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα ότι έβαλα εγώ τα γκολ με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό έγινε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Τάσος Μπακασέτας: Αφιερωμένο! | Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου


Αν ήθελε περισσότερο τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων με το Κόσοβο: «Ναι σίγουρα, γιατί είχαμε πει και μεταξύ μας ότι πρέπει να το δούμε και λίγο εγωιστικά. Έχουμε χάσει βαθμούς από αυτή την ομάδα. Και εντός και εκτός έδρας, οπότε σήμερα έπρεπε να δώσουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το κάναμε».

Για το αν ήρθε ο καιρός να κάνει η Εθνική το επόμενο βήμα: «Θεωρώ ότι είμαστε πιο έτοιμοι σαν ομάδα. Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που θεωρώ είναι ότι χρειάζεται να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε βρει το τι χρειάζεται να κάνουμε στο γήπεδο κι αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά, θα χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί είναι δύσκολη και η συνέχεια».

Για το τι περιμένει από το κοινό του Βόλου: «Θέλουμε να μας στηρίξει πάρα πολύ. Νομίζω είναι και ιδανικά τα αποτελέσματα που κάναμε μέχρι στιγμής, με τους έξι βαθμούς. Και ευελπιστώ να είναι μία πολύ καλή έδρα για μας γιατί πραγματικά τους έχουμε ανάγκη»

Ενώ κλείνοντας είπε: «Όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα γκολ τα αφιερώνω στον Θεό. Αλλά για το αποψινό επειδή δεν είναι όλα ποδόσφαιρο, θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα του αδερφού μου. Γνωρίζει αυτή τον λόγο, δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα. Ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο που είχα για τον σημερινό αγώνα».


Ειδήσεις σήμερα:


Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Αντιμέτωπος με πρόταση μομφής ο Μπόρις Τζόνσον - Σήμερα η ψηφοφορια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης