Ομπράντοβιτς για τα επεισόδια στον 3ο τελικό της Αδριατικής: «Ντροπή να βγαίνει αυτή η εικόνα»

Ομπράντοβιτς για τα επεισόδια στον 3ο τελικό της Αδριατικής: «Ντροπή να βγαίνει αυτή η εικόνα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε θέση για τα επεισόδια στο Game 3 των τελικών της Aba Liga, έκανε λόγο για ντροπή και σωστή απόφαση των διαιτητών να εκκενωθεί η εξέδρα ωστόσο παρέπεμψε και στα όσα είχαν συμβεί στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα

zeliko_1
Σ' ένα επεισοδιακό ματς το οποίο είχε διακοπεί για μισή ώρα στα 57'' πριν από το τέλος, η Παρτίζαν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 70-67 και να μειώσει τη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας σε 2-1.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στην «Χάλα Πιονίρ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή έκανα έκκληση να ηρεμήσω τον κόσμο και να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα στους οπαδούς όταν πήρα το μικρόφωνο. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρωτάθλημα. Και για να είμαστε σοβαροί πρέπει να γίνονται σεβαστοί όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι. Οι παίκτες και όλοι όσοι είναι στον πάγκο. Οι διαιτητές πήραν την απόφαση να αδειάσουν μέρος της κερκίδας και είχαν απόλυτο δίκιο, αλλά γιατί δεν συνέβη αυτό στο προηγούμενο παιχνίδι; Η ασφάλεια των παικτών και όλων στον πάγκο είναι το πιο σημαντικό πράγμα, γιατί ήταν διαφορετικό το κριτήριο;» και συνέχισε:

«Καλώ τους οπαδούς της Παρτίζαν να μην το ξανακάνουν ποτέ. Να επιτρέψει στον αντίπαλο να παίξει. Αυτή η εικόνα βγαίνει στον κόσμο, όπως βγήκε η ίδια εικόνα πριν από τρεις ημέρες. Τι θα σκεφτεί ο κόσμος για εμάς; Τι θα πει; Είναι μεγάλη ντροπή τα όσα έγιναν» και κατέληξε ο Σέρβος τεχνικός: «Τι σημασία έχει ποιος υποστηρίζει ποιον, όσον αφορά την ασφάλεια. Όταν πετούν νομίσματα και αναπτήρες, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο γηπεδούχος. Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης, που έχουν τη δύναμη, να κάνουν αυτό που πρέπει. Όλα όσα είδαν να γράφουν. Έχω κάνει ποτέ μια άσχημη δήλωση εναντίον κανενός; Αλλά όσο προσπαθείς να είσαι δίκαιος, τόσο σε κάνουν να είσαι, δεν ξέρω τι... Ας επιστρέψουμε στο μπάσκετ και τον αθλητισμό...»

Τα όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς...
Željko Obradović posle 3.utakmice Partizan - Crvena zvezda

...και τα όσα έγιναν στην Χάλα Πιονίρ

Κλείσιμο
BC Partizan TV: Partizan NIS - Crvena zvezda 70:67 | treća utakmica finala ABA lige


Trojka Kevina Pantera za ERUPCIJU U PIONIRU! (Partizan-Crvena zvezda 68:65)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης