Κλοπ: «Όταν είναι ο γκολκίπερ MVP κάτι πάει λάθος στην άλλη ομάδα»

Κλοπ: «Όταν είναι ο γκολκίπερ MVP κάτι πάει λάθος στην άλλη ομάδα»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μεταξύ άλλων απένειμε τα εύσημα στον Τιμπό Κουρτουά για την εμφάνισή του.

klopp
Η Λίβερπουλ δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον τρόπο που θα ήθελε, μιας και είδε την Ρεάλ να σκαρφαλώνει στην κορυφή της Ευρώπης για την 14η φορά στην ιστορία της. Παρ' όλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματάει να πιστεύει στην ομάδα του, τονίζοντας πως θα επιστρέψει στις επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός έβγαλε το καπέλο στον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στο να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης το Champions League.

«Δεν είναι κάτι το εκπληκτικό, είναι ένα φυσιολογικό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολλά περισσότερα σουτ και σουτ εντός εστίας, όμως το πιο σημαντικό στατιστικό είναι με το μέρος της Ρεάλ. Πέτυχαν ένα γκολ και εμείς δεν το κάναμε, αυτή είναι η ευκολότερη εξήγηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όμως το σεβόμαστε αυτό.

Όταν ένας τερματοφύλακας είναι MVP, κάτι συμβαίνει λάθος στην άλλη ομάδα. Ο Κουρτουά έκανε τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις όμως θα προτιμούσα να είχα περισσότερες τέτοιες ευκαιρίες.

Όταν παίζεις κόντρα στην Ρεάλ και παίζουν τόσο πίσω, είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα. Είδα να κάνουμε αρκετά καλά πράγματα όμως δεν ήταν αρκετά. Νομίζω πως η Ρεάλ είχε ένα σουτ στο στόχο και αυτό ήταν το γκολ.

Κάναμε ένα καλό ματς αλλά όταν χάνεις 1-0 αυτό δεν είναι αρκετό. Είπα στα παιδιά πως αισθάνθηκα υπερηφάνεια απόψε, αλλά τα παιδιά χρειάζονται κάτι παραπάνω και το καταλαβαίνω.

Αυτά τα παιδιά είχαν μία εξαιρετική σεζόν. Οι δύο διοργανώσεις που δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε, τις χάσαμε με τη μικρότερη δυνατή διαφορά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckbqfb6mzfzd)


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης