Champions League: Καθυστέρηση 36΄ στην ώρα έναρξης του τελικού

Champions League: Καθυστέρηση 36΄ στην ώρα έναρξης του τελικού

Με καθυστέρηση 36 λεπτών η σέντρα  του τελικού του Champions League της  Λίβερπουλ  με την Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας προβλημάτων στην εισόδο των οπαδών της Λίβερπουλ στο Σταντ Ντε Φρανς - Επεισόδια έξω από το γήπεδο και χρήση δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού από την αστυνομία

sea
Tην ώρα που απέμεναν λιγότερα από 15 λεπτά για την έναρξη του 67ου τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης χιλιάδες ήταν οι φίλοι των Κόκκινων που δεν είχαν ακόμα καταφέρει να εισέλθουν στο Σταντ ντε Φρανς για να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Η είσοδος των οπαδών στο Σαντ ντε Φρανς γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση, χιλιάδες φίλοι των Άγγλων έμειναν εκτός γηπέδου για να υποδεχθούν το πούλμαν της αποστολής και με το γήπεδο να έχει χιλιάδες άδεια καθίσματα, αποφασίστηκε η σέντρα να γίνει στις 22:36 (ώρα Ελλάδας) ώστε οι συνθήκες να είναι οι ιδανικές για την έναρξη. 

Κλείσιμο




«Λόγω της αργοπορημένης άφιξης των οπαδών στο γήπεδο, ο αγώνας έχει καθυστέρηση. Περισσότερες πληροφορίες σε 15 λεπτά» ανέφερε αρχικά  η UEFA μέσω των matrix. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται πάντως στο γήπεδο διαψεύδουν πως οι οπαδοί άργησαν να καταφτάσουν. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckbluqiahs8p)


Με νεότερη ενημέρωση ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:36. Τα προβλήματα υπάρχουν με την ταυτοποίηση των οπαδών στις θύρες ελέγχου. 

Υπάρχουν επεισόδια έξω από το γήπεδο και χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία. Πολλοί οπαδοί δεν είχαν εισιτήριο και η αστυνομία έκανε ακόμη και χρήση σπρέι πιπεριού για να τους απομακρύνει. 





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράινερ θύμα δύο απαγωγών - Ο πόλεμος των γονέων και η διαμάχη ελληνικής και νορβηγικής δικαιοσύνης

Αγωνία για τα ελληνικά πληρώματα μετά την πειρατεία στον Περσικό Κόλπο - Έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ

Επιχείρηση διάσωσης μιας όρκας που βρέθηκε στον ποταμό Σηκουάνα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης