ΝΒΑ: Η ματσάρα του Τζίμι Μπάτλερ κόντρα στους Σέλτικς

ΝΒΑ: Η ματσάρα του Τζίμι Μπάτλερ κόντρα στους Σέλτικς

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν η απάντηση σε κάθε ερώτηση στη νίκη των Χιτ επί των Σέλτικς στη Βοστόνη, ισοπεδώνοντας τους «Κέλτες» με 47 πόντους στο TD Garden.

jimmy_goat
Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν... βιάζεται να κάνει πρόωρες διακοπές και το επιβεβαίωσε εκ νέου στο Game 6 της σειράς των τελικών της Ανατολής με τους Σέλτικς, εκεί όπου οι Χιτ επικράτησαν με 103-111 και ισοφάρισαν σε 3-3.

Το Μαϊάμι βρέθηκε κατάφατσα με τον αποκλεισμό ωστόσο ο Μπάτλερ ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας 47 πόντους με 11/11 βολές, 12/21 δίποντα και 4/8 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και μόλις 1 λάθος στα 46' που έμεινε στο παρκέ.

Οι 47 πόντοι συνιστούν career playoff high για τον ηγέτη των Χιτ. Επίσης πρόκειται για την έβδομη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της postseason για παίκτη ομάδας που βρίσκεται μια ήττα μακριά από τον αποκλεισμό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckb2yt4mybex)


Κι όλα αυτά 10 χρόνια έπειτα από την 45άρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Game 6 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Σέλτικς, όταν οι Χιτ πανηγύρισαν εν τέλει το πρώτο από τα δυο σερί πρωταθλήματα, έχοντας στο ρόστερ τους τον «Βασιλιά», τον Ντουέιν Ουέιντ και τον Κρις Μπος.

Κλείσιμο
«Είναι εύκολο να γίνουν συγκρίσεις όμως πρόκειται για διαφορετικές καταστάσεις. Άλλες εποχές, άλλες ομάδες. Το μόνο που θέλω από τους παίκτες μου είναι να αγκαλιάσουν τις στιγμές που ζουν» εξήγησε Ερικ Σποέλστρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckb3pn5zqa8x)


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης