ΑΕΚ: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Αλμέιδα που σηκώνει μανίκια

ΑΕΚ: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Αλμέιδα που σηκώνει μανίκια

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ πιθανότατα την Κυριακή θα βρίσκεται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση -Τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στις 6 Ιουλίου

αλμειδα
Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του είχαν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για την προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός παράλληλα γνωρίζει και τις μεταγραφικές υποθέσεις που «τρέχουν». Άλλωστε δύο από αυτές, όπως ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Ιν-μπέομ Χουάνγκ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, είναι δικές του προτάσεις.

Ο Αλμέιδα όλο αυτό το διάστημα εκφράζεται με μεγάλο ενθουσιασμό στις συνεντεύξεις που δίνει σε μεγάλα δίκτυα της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής για την ΑΕΚ ενόψει και του νέου ταξιδιού του στην Αθήνα για μόνιμη πλέον εγκατάσταση.

Ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής της Ένωσης αναμένεται με την οικογένειά του πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή (29/5) στην Αθήνα για να πιάσει και επίσημα δουλειά και να καταπιαστεί με όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Για πότε πάει αυτή πλέον χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις; Η επίσημη έναρξη της με ιατρικά τεστ και εργομετρικά έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου. Αυτή η ημερομηνία βέβαια αφορά τους διεθνείς, οι οποίοι θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ως τις 15 Ιουνίου.

Όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αλλά και παίκτες από την ΑΕΚ Β' που ενδέχεται να επιλεγούν στο ξεκίνημα των προπονήσεων της πρώτης ομάδας αναμένεται να πιάσουν δουλειά στα Σπάτα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και το μόνο που απομένει είναι να φιξαριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Όσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αυτό θα διεξαχθεί και φέτος στην Ολλανδία από τις 12 Ιουλίου.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αθήνα ο Αλμέιδα θα έχει επαφές με τους παίκτες του ρόστερ από κοντά, ενώ θα οριστικοποιηθεί και το μέλλον παικτών που επιστρέφουν από δανεισμό, όπως ο Αθανασιάδης, ο Αλμπάνης και ο Μπότος για παράδειγμα. Επίσης ο Αργεντινός τεχνικός θα αποφασίσει και ποιους ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα θα τσεκάρει στην προετοιμασία, όπως αναφέραμε πριν, και γενικότερα θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού για τις προσθήκες και για το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν που θα μπει στην OPAP Arena.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Πόσο μολυσματική είναι, ποιοι θα εμβολιάζονται

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Μυστήριο με τα κίνητρα του έφηβου που σκότωσε 19 παιδιά και 2 ενήλικους

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης