Ζήσης: «Ο Αντετοκούνμπο θέλει να πραγματικά να παίξει για την Εθνική»

Ζήσης: «Ο Αντετοκούνμπο θέλει να πραγματικά να παίξει για την Εθνική»

Ο General Manager της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την προοπτική να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο EuroBasket 2022

zISIS
Το εμπόδιο των Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής αποδείχτηκε απροσπέλαστο για τους Μπακς που αποκλείστηκαν από τους «Κέλτες» μετά από την ήττα τους στο Game 7.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρόθεση του Greek Freak είναι να παίξει με την Εθνική στο EuroBasket όπως επιβεβαίωσε ο Νίκος Ζήσης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο General Manager της Εθνικής πρόσθεσε πως ο Αντετοκούνμπο θα ξεκουραστεί και μετά θα υπάρξει νέα επαφή ώστε να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του.

Επίσης σχολίασε και το προπονητικό ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο είναι κουμπάροι και αδελφικοί φίλοι...


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Θα είναι σημαντικό το ότι ο κόουτς θα κοουτσάρει στο παράθυρο και θα έχει πρώτη γεύση. Θα έρθουν παιδιά από Ευρωλίγκα και άλλα νέα παιδιά. Πρέπει να κερδίσουμε την Αγγλία. Πρέπει να είμαστε σοβαρή και μετά στόχος το Ευρωμπάσκετ. Ο κόουτς έχει ξεκινήσει ήδη επαφές. Έχουμε βλέψεις αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

Για την πορεία του Γιάννη στα playoffs με τους Μπακς: «Ειλικρινά, ήθελα ο Γιάννης να πετύχει στα playoffs. Ήμασταν σίγουροι από το ταξίδι μας στο Μιλγουόκι πως θέλει πραγματικά να παίξει για την Εθνική ομάδα. Το status του δεν θα άλλαζε, ακόμα κι αν πήγαινε μακριά στην postseason. Ακόμα κι αν έπαιρνε το πρωτάθλημα με τους Μπακς, θα έπαιζε με χαρά για εμάς. Η απουσία του Κρις Μίντλετον σε σειρά best-of-seven ήταν τεράστιο πλήγμα. Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός, τα έδωσε όλα και αυτό ήταν εμφανές».

Για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική: «Περιμένουμε να ξεκουραστεί και μετά θα έχουμε ακόμα μια επαφή, οριστικοποιώντας την συμμετοχή του».

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Εφές: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ με πολλούς πρωταγωνιστές, μένει η πικρία, ειδικά για τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα στον ημιτελικό, αλλά έχει την εμπειρία για να πάει για τον επόμενο στόχο.

Για τον Βασίλη Σπανούλη και την πρόοδό του ως προπονητής: «Δεν είναι ακόμα προπονητής. Βιώνει την πρώτη εμπειρία. Νομίζω πως είναι σπουδαίο αυτό που κάνει ο Βασίλης. Δίνει πίσω στο μπάσκετ. Είναι συνώνυμο του πνεύματος του νικητή, όλοι το ξέρουμε αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7bkjsg9rq1)



Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης