Λίβερπουλ: Η στιγμή που ο Σαλάχ σκοράρει και μαθαίνει από οπαδό ότι η Σίτι έκανε την ανατροπή

Λίβερπουλ: Η στιγμή που ο Σαλάχ σκοράρει και μαθαίνει από οπαδό ότι η Σίτι έκανε την ανατροπή

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε το δεύτερο τέρμα για την Λίβερπουλ και ήλπιζε πως αυτό θα ήταν αρκετό για να στεφθεί η ομάδα του πρωταθλήτρια. Ωστόσο ένας οπαδός τον ενημέρωσε ότι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του, παρά το γκολ που πέτυχε

liverpool-salah-2
Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 της Γουλβς, ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου της Premier League, μιας και η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή και στο τέλος πήρε την πολύτιμη νίκη με 3-2 επί της Άστον Βίλα.

Οι «Reds» μάλιστα χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι το 84ο λεπτό της αναμέτρησης προκειμένου να πετύχουν δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση και να προηγηθούν κόντρα στην Γουλβς. Τότε, ο Σαλάχ βρήκε δίχτυα και όλοι οι συμπαίκτες του θεωρούσαν πως είχαν το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Μόνο που τη στιγμή των πανηγυρισμών ένας οπαδός της Λίβερπουλ ενημέρωσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ ότι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του, παρά το γκολ που πέτυχε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6hy6zlpx1l)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης