Αγγλία: Ανακοίνωση της oμοσπονδίας για τις εισβολές οπαδών

Αγγλία: Ανακοίνωση της oμοσπονδίας για τις εισβολές οπαδών

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας εξέδωσε ανακοίνωσε για τις εισβολές οπαδών στα γήπεδα εκφράζοντας την ανησυχία της για την «αύξηση της αντικοινωνικής συμπεριφοράς» όπως επισημαίνει

epeisida
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ανησυχία για τις εισβολές οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους των αγγλικών γηπέδων εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

H FA εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις παράνομες εισόδους και τονίζει ότι είναι σε επικοινωνία με τους συλλόγους για να αντιμετωπίσει το θέμα.

Θυμίζουμε την τελευταία εβδομάδα είχαμε εισβολή των φίλων των δυο φιναλίστ στον τελικό ανόδου της Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ και Χάντερσφιλντ, ενώ λίγες ημέρες αργότερα οι οπαδοί της Έβερτον μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ» για να γιορτάσουν την εξασφάλιση της παραμονής τους.



H ανακοίνωση της FA:

«Ανησυχούμε πολύ για την αύξηση της αντικοινωνικής συμπεριφοράς από τους οπαδούς καθώς φτάνουμε στο τέλος της σεζόν.


Τα γήπεδα ποδοσφαίρου πρέπει να είναι πάντα ένας ασφαλής και ευχάριστος χώρος για όλους και αυτά τα περιστατικά είναι εντελώς απαράδεκτα και δεν έχουν θέση στο παιχνίδι μας.

Είναι παράνομη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου σε οποιοδήποτε γήπεδο και αυτές οι ενέργειες θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο παίκτες, οπαδούς και άτομα που τρέχουν το παιχνίδι. Αυτό απλά δεν μπορεί να συνεχιστεί και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ερευνούμε όλα τα περιστατικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck41en6l0fy1)
Κλείσιμο


Οι σύλλογοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος και πρέπει να αποτρέψουν τις εισβολές στα γήπεδα, καθώς και να λάβουν τα μέτρα τους εναντίον εκείνων που παραβιάζουν τους κανόνες και το νόμο. Η FA θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να συνεργαστεί με συλλόγους καθώς και να αντιμετωπίσει τα ζητήματα από πειθαρχική σκοπιά.

Επίσης, επανεξετάζουμε τους κανονισμούς μας για να βοηθήσουμε στην εξάλειψη αυτής της συμπεριφοράς και για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων εντός ενός σταδίου».


Ειδήσεις σήμερα:

Σε ετοιμότητα ο ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια τα συμπτώματα

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι της Τοπαλούδη - Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της

«Κόλαση» στο Ντονμπάς, γιγαντιαίο πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης